FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, comunicat oficial după acuzele pasagerului din avion: „Ne revoltă o asemenea atitudine”

11 cazuri de COVID-19 au apărut în ultimele zile la CFR Cluj. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
11 cazuri de COVID-19 au apărut în ultimele zile la CFR Cluj. Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2020 14:35 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 14:53

CFR Cluj a emis în urmă cu scurt timp un comunicat de presă, după ce clubul a fost acuzat de nereguli grave de un pasager care a zburat alături de delegația campioanei de la Cluj la București.

  • CONTEXT: Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook amănunte incredibile care s-ar fi petrecut în avion. În timpul zborului, staff-ul și jucătorii celor de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent și n-ar fi respectat normele de prevenție împotriva COVID-19 (Detalii, AICI)

Acuzați că jucătorii și ceilalți membri ai staff-ului n-au purtat măști în avion, reprezentanții CFR-ului au ținut să demonteze acuzele primtie și au emis un amplu comunicat:  

Ca urmare a părerilor exprimate în spațiul public de unul dintre pasagerii zborului Cluj/București cu care și echipa noastră s-a deplasat în capitală, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Jucătorii și staff-ul tehnic au purtat mască FFP2 pe toată durata deplasării lor de la stadion până la București. Vă asigurăm de faptul că suntem responsabili și că mereu ne-am luat toate măsurile de prevenție în lupta cu acest virus, chiar dacă din păcate el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul că la primele simptome avute de jucătorul nostru Păun Adrian am solicitat de urgență testarea sa și l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra în contact cu el. Și noi, toți cei din familia CFR, avem familii, avem copii și evident facem tot posibilul să ne protejăm și să trecem cu bine peste această perioadă grea.

Mai mult, personalul companiei aeriene cu care am călătorit s-a asigurat pe toata durata prezenței în aeronavă că atât delegația clubului nostru, cât și ceilalți participanți la zbor poartă mască. Este, o dată în plus, o dovadă clară a faptului că am respectat regulamentele. Nu știm de ce respectivul pasager a făcut aceste declarații și de ce se folosește de acest moment neplăcut prin care trecem cu toții făcând astfel de declarații publice. 

Ne revoltă o asemenea atitudine menită să discrediteze clubul pe baza unor simple afirmații, precum și jucătorii și staff-ul, pentru o notorietate iluzorie și lipsită de moralitate. Luăm în considerare trimiterea persoanei respective în judecată pentru a dovedi cele declarate.

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în aceste zile și care știu că doar împreună și fără ură vom trece peste evenimentele cu care ne confruntăm în drumul către al treilea titlu consecutiv” - Comunicat CFR Cluj 

CFR Cluj, profund afectată de pandemia de coronavirus

CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, suferă din plin din cauza epidemiei de coronavirus. Cele 11 cazuri de coronavirus de la CFR: mijlcocașii Adi Păun și Damjan Djokovic, portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, antrenorul de portari Cristian Moldovan, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea! 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Astra - Craiova și CFR - Botoșani, amânate! Programul viitoarei etape din Liga 1, dat peste cap

EXCLUSIV Fost participant la MasterChef, pasager în avionul cu care CFR a venit la București, face acuze grave: „Unii nu purtau măști. Au 11 cazuri, iar eu am familie. Nenorociților!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează