FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Așteptam mai mult entuziasm” » Concluziile lui Edi Iordănescu, după ce a urmărit CFR-ul lui Șumudică din tribune

Edi Iordănescu a câștigat două trofee alături de clujeni în stagiunea precedentă. FOTO: CFR Cluj +46   FOTO
Edi Iordănescu a câștigat două trofee alături de clujeni în stagiunea precedentă. FOTO: CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 12:22 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 12:34

Edward Iordănescu (43 de ani), tehnicianul care a câștigat titlul alături de CFR Cluj în sezonul trecut, a fost prezent sâmbătă pe Arena Națională, la meciul pe care „feroviarii” l-au pierdut în Supercupa României cu Universitatea Craiova (0-0, 2-4 la penalty-uri).

  • După 0-0 în timpul regulamentar, fără niciun șut pe poartă, oltenii au fost mai inspirați la loviturile de departajare, unde s-au impus cu 4-2 în fața lui CFR Cluj.

Iordănescu jr. a abordat într-un mod diplomat subiectul, ezitând să-și critice fosta echipă. Totuși, tehnicianul a sublinait câteva aspecte care i-au lipsit CFR-ului în confruntarea cu CSU Craiova.

Edi Iordănescu: „Așteptam mai mult entuziasm”

„Așteptam mai multă energie, mai mult entuziasm, dar CFR venea după perioada de pregătire, care a fost o perioadă de acumulări. 

La CFR sunt așteptări mari, știu că și-au dorit trofeul. Pentru CFR, pentru suporteri, pentru patronat contează orice trofeu. E o dezamgire, dar Șumi și staff-ul său au capacitatea de a trece rapid peste acest moment”, a spus Edi Iordănescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

...Edward Iordănescu, despre campania de achiziții a CFR-ului: „O parte din jucătorii care au venit erau deja antamați încă de când eram eu. Știu că Șumi s-a declarat mulțumit de jucătorii care veniseră deja.

Marius Șumudică, după Supercupa României: „Vedem la final cine e nașul” 

Șumudică a fost extrem de nemulțumit de deznodământul din Supercupă: „Un rezultat nedrept, au fost mai inspirați la penalty-uri și au câștigat, bravo lor! A fost foarte cald. Am vrut să închid cât mai mult spațiile, tocmai de-asta n-au avut nicio șansă ei. 

Eu în 2 zile joc, sunt 39 de grade la Banja Luka. Mi-e greu să gestionez. E un trofeu, îmi pare rău că nu l-am câștigat, dar pe mine mă interesează să merg cât mai departe în competițiile europene. 

Va trebui să trecem peste acest moment. Nu ne va fi ușor la Banja Luka. Azi au fost ei nașii, cei de la Craiova, vedem la finalul campionatului, când se trage linie, cine e nașul”.

FOTO Imagini spectauloase din Supercupa României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
+42 FOTO

VIDEO Alex Chipciu, declarații după ce ardelenii au pierdut Supercupa: „Era un meci pe care meritam să-l câștigăm”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO Contre de la distanță după Supercupa României: „Noi meritam să câștigăm”

Șumudică a stat doar 1 minut la flash-interviu: „Totul a fost contra noastră!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iulie 2021, 21:38
Postat de observator_ipohondru pe 11 Iulie 2021, 12:39

Eu cred ca marea problema a chefereului si a lui Sumudica PM nu este ca n-au castigat, ci faptul ca oricare echipa din primele 8 clasate in 2021 ar fi batut Craiova fara drept de apel.

Oare Craiova ar fi batut Craiova, ca s-a clasat pe locul 3 in 2021? Si, daca imi aduc bine aminte, chiar si CFR s-a clasat in primele 8 anul trecut...

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iulie 2021, 21:37

Oare Craiova ar fi batut Craiova, ca s-a clasat pe locul 3 in 2021? Si, daca imi aduc bine aminte, chiar si CFR s-a clasat in primele 8 anul trecut...

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iulie 2021, 21:32
Postat de george.br pe 11 Iulie 2021, 13:08

Tare mi-e ca o sa cada grecul in groapa pe care i-o sapi tu lui Sumudica...

Sumudica nu se pliaza pe stilul CFR-ului, pe el numai rezultatele il pot tine acolo. Grecul a fost deja mentinut in functie in ciuda jocului slab al echipei in campionatul trecut, asa ca e mai problematica situatia lui Sumudica decat a lui Ouzunidis.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează