FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-0

CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA / Dan Petrescu, atac la arbitraj înaintea derby-ului cu FCSB: "A fost cam dubios. N-am înțeles de ce"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 22:50

Dan Petrescu a vorbit după victoria celor de la CFR Cluj, scor 2-0, în fața celor de la Concordia Chiajna.

"Primul meci e foarte greu. Știam că vom întâlni o echipă foarte bună în deplasare. Au pierdut nemeritat ultima deplasare, cu Steaua. Sunt foarte buni pe contraatac și la fazele fixe. Știam că introduc două vârfuri înalte. Dacă Bud înscria la acea ocazie, altul era rezultatul. De la venirea domnului Moldovan s-a schimbat ceva în bine acolo.

E devreme să vorbim despre noile transferuri. S-a văzut un plus pe faza de atac. De asta i-am adus, au valoare. După pregătire am zis că Mailat și Ioniță parcă joacă de-o viață. Au bătut lovituri libere, s-au apărat, au atacat. Țucudean a făcut un meci foarte bun. Poate ar fi trebui să bată el penalty-ul. Sunt foarte mulțumit de cum a jucat.

Am revăzut faza cu Omrani. A fost cam dubios acel galben. N-am înțeles de ce trebuia să ia galben. Ioniță la fel. Tot timpul primim galbene, așa, întruna. Omrani ar fi putut fi titular cu FCSB. Steaua are două zile în plus de odihnă.

Când joacă locul 1 cu locul 2 e cel mai important meci. Toată lumea vrea să câștige. Dacă ei bat trec pe 1, noi avem două rezultate favorabile, egal sau victorie. Au o forță extraordinară de joc, chiar dacă lipsește Alibec sau Gnohere.

Culio a ratat exact când trebuie, când aveam avantaj. Tot el va executa și în continuare", a declarat Dan Petrescu la TV DigiSport .

Omrani suspendat

Intrat pe teren în minutul 82, atacantul Billel Omrani, pe care și Gigi Becali l-a vrut la FCSB, a încasat cartonaș galben în minutul 83 și nu va face deplasarea la București.

Cristi Manea, singurul integralist al Ligii 1, nu a fost folosit de Dan Petrescu, fiind preferat Peteleu, tocmai pentru a evita o suspendare.

Ceilalți 4 jucători aflați la limita cartonașelor au fost Damjan Djokovici, Giedrius Arlauskis, Sebastian Mailat și George Țucudean, niciunul nefiind avertizat.

"Mă bucur că am reușit să marchez. Nu mă așteptam să devin așa repede titular. Am dat un randament bun la antrenamente și am fost recompensat. Aștept meciul cu FCSB. Au fost doar zvonuri despre transferul acolo"Sebastian Mailat

Citește și: FOTO + VIDEO CFR Cluj, din nou pe primul loc! Meci câștigat fără emoții în fața Concordiei Chiajna

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 13:50

CFR a faultat de trei ori in acest meci.Toate aceste faulturi au fost penalizate cu cartonase galbene. Ridicol a fost galbenul primit de Omrani. Care nu va putea juca impotriva Stelei. CFR detine recordul cartonaselor primite in acest campionat.

771545396317549
Eugen Iustin  •  06 Februarie 2018, 12:41
Postat de Cluj Cluj pe 06 Februarie 2018, 08:34

Prietene, o fi primit bursucu cateodata penalty-uri usor, dar pentru suturi in fund sau faulturi la jumatea terenului, cum primesc altii, niciodata...

Esti s a r m a n

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Februarie 2018, 08:57
Postat de hehehehe pe 06 Februarie 2018, 08:15

Forza CFR! Umileste impostoarea FC FCSB!

Forza, hehehehe! Poate mai ai sanse sa-ti revii...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează