FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV // UPDATE CFR Cluj a oficializat în această seară mutarea anunțată în premieră de GSP.ro » Al treilea transfer al zilei la campioană

Vito Hammershoy – Mistrati, în albastru, în duel cu Graovac // FOTO: Imago
Vito Hammershoy – Mistrati, în albastru, în duel cu Graovac // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 15:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 20:14

După ce a anunțat două transferuri (Karlo Brucic și Karlo Muhar), CFR Cluj l-a prezentat în această seară și pe Vito Hammershoy – Mistrati (29 de ani), fost mijlocaș central la Randers. În plus, jucătorii au primit un salariu restant.

  • Karlo Muhar (26 de ani), mijlocaș defensiv, și Karlo Brucic (30), fundaș stânga, sunt ceilalți doi fotbaliști aduși de CFR Cluj

UPDATE 19:25 » CFR Cluj l-a prezentat și pe Vito Hammershoy – Mistrati

CFR Cluj a mai bifat azi un nou transfer. Vito Hammershoy – Mistrati (29 de ani), fostul mijlocaș central al celor de la Randers, a semnat cu ardelenii și a fost prezentat la campioana României, mutare anunțată în premieră astăzi de GSP.ro. 

Bun venit, Vito Hammershoy-Mistrati! Cluburile CFR 1907 Cluj și Randers FC au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocașului Vito Hammershoy-Mistrati. Fotbalistul de 29 de ani a evoluat din vara anului 2019 la Randers, fosta noastră adversară din grupele UEFA Conference League, echipă pentru care a bifat 120 de meciuri, a marcat 29 de goluri, a dat 14 pase decisive și a fost căpitanul formației daneze.
-comunicat CFR

CFR Cluj a oficializat în această seară mutarea anunțată în premieră de GSP.ro » Al treilea transfer al zilei la campioană
Vito Hammershoy-Mistrati, noul jucător al celor de la CFR Cluj

Știrea inițială: Vito Hammershoy – Mistrati va semna cu CFR Cluj

CFR Cluj va avea un nou jucător în această seară: Vito Hammershoy – Mistrati. Mijlocașul central danez are 29 de ani și vine din Danemarca, de la Randers, club la care a fost om de bază.

Crescut la Midtjylland, Mistrati a mai jucat la Naesteved, Koge, Lyngby, Helsingor și Hobro. La Randers a ajuns în vara lui 2019, pentru 225.000 de euro.

800.000 de euroe cota lui Vito Mistrati, potrivit transfermarkt

În sezonul trecut, Mistrati a bifat 45 de partide, fiind adversarul lui CFR Cluj în grupele Conference League. A bifat 10 goluri și 4 pase de gol. 

Jucătorii lui CFR Cluj au primit un salariu

 „Eu nu pot să lucrez cu jucători neplătiți!”, le-a spus Dan Petrescu șefilor, iar aceștia au luat măsuri.

Conducerea campioanei le-a dat o veste bună jucătorilor. Fotbaliștii lui CFR Cluj au primit un salariu restant, cel de pe luna februarie. Astfel, în acest moment, clujenii mai au 3 luni întârziere la plata salariilor.

Dan Petrescu încă nu a venit la echipă 

După ce a lipsit de la reunirea echipei, supărat că salariile sunt neplătite de patru luni, antrenorul nu a venit nici la antrenamentul de azi. Dacă va reveni la echipă, antrenorul care a tratat în ultimele două săptămâni cu formații din Arabia Saudită și din Emirate ar urma să apară la antrenamente joi sau vineri.

VIDEO Rămâne Adnan Aganovic la Sepsi? Ce a răspuns mijlocașul covăsnenilor: „Am avut trei oferte din România!”

Citește și: 

Hermannstadt l-a transferat definitiv pe atacantul lui CFR Cluj » Contract pe 3 sezoane

EXCLUSIV Mentalitatea fotbaliștilor români, criticată dur de unul dintre cei mai valoroși străini din istoria Ligii 1: „Câștigă 1-2.000 de euro și își spun că e de ajuns”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
irr78
irr78  •  08 Iunie 2022, 22:03
Postat de labusneanu pe 08 Iunie 2022, 21:55

Bombalău? Te-ai uitat în oglindă puțoiule? Mai ai coșuri? Puberii dorm la asta.

Lasa franzela ca nu i de tine..***..n ai material..vezi ti de serie b sau ce program aveti voi acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

labusneanu
labusneanu  •  08 Iunie 2022, 21:55
Postat de irr78 pe 08 Iunie 2022, 21:39

bombalaule,nu e nicio intoxicare de presa.salariile pe februarie s au platit de cel putin de 3 ori.odata in martie,odata in "pleiof" si acum.nu e nicio dezinformare,bolovane..asa se face la noi,sa fim siguri ca au intrat banii pe card.la voi cum se face??

Bombalău? Te-ai uitat în oglindă puțoiule? Mai ai coșuri? Puberii dorm la asta.

irr78
irr78  •  08 Iunie 2022, 21:39
Postat de labusneanu pe 08 Iunie 2022, 21:30

O să îți explice Roaită imediat că asta e doar o intoxicare de presă și că salariile au fost plătite, chiar de mai multe ori, dar presa bagă șopârle.

bombalaule,nu e nicio intoxicare de presa.salariile pe februarie s au platit de cel putin de 3 ori.odata in martie,odata in "pleiof" si acum.nu e nicio dezinformare,bolovane..asa se face la noi,sa fim siguri ca au intrat banii pe card.la voi cum se face??

Vezi toate comentariile (29)
Comentează