FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Conducerea CFR-ului nu mai e așa convinsă de titlu» Copy-paste după Gigi Becali :)

CFR e lider în Liga 1, cu 3 puncte peste rivalele Craiova și FCSB
CFR e lider în Liga 1, cu 3 puncte peste rivalele Craiova și FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 18:24

CFR Cluj are 3 puncte peste FCSB și CS U Craiova, însă Daniel Stanciu, directorul sportiv al campioanei României, e de părere că în acest moment toate cele 3 formații au șanse egale la titlu. 

Eu cred că în acest moment Steaua, Craiova și CFR Cluj au șanse egale la titlu. Vă spun sincer asta! E prima dată de când sunt la CFR și spun asta. Aici nu vreau să-l parafrazez pe Gigi Becali. 

La cum am jucat până acum, asta este realitatea, chiar dacă avem acel avans de puncte.

Ăsta e adevărul, eu sunt sincer. Iar Minteuan nu este interimar. Are două meciuri la rând cu Sepsi, o echipă excelentă, poate demonstra”, a zis Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al conducerii CFR-ului, după despărțirea de Conceicao: „El va conduce echipa până la finalul sezonului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
513010058870127
Pop Vasile  •  20 Februarie 2019, 13:08

Voi , astia de la CFR , va autodistrugeti . Aveati un avantaj destul de mare ( cu posibilitate de a mai creste ) dar aveti pretentia ca jucatorii sa joace gratis . Ia platiti-i la timp si veti vedea ca echipa isi va reveni . Treziti-va pina nu-i prea tirziu ... PS- si faceti bine sa-l schimbati pe PAPITOIUL de stanciu . Ori unde a fost conducator echipele ,, au luat-o la vale ,, . Urmeaza cumva la rind CFRul ?!?

popescu222
popescu222  •  20 Februarie 2019, 08:32
Postat de knuty pe 19 Februarie 2019, 19:14

CFR Cluj a ajuns sa fie reprezentat de acest COCALAR!!!E halucinant!!Pe candera la Vaslui se batea pe drumul mare ca ub vagabond!!E un neica nimeni .Nu a avut rezultate nicaieri pe unde a trecut!!!Cum sa il compari doctorul Muresa cu acest personaj MARUNT???!!!care are 50 de cuvinte in vocabular!!!!

Nu stiu de Vaslui, dar confirm 'vastitatea' vocabularului. Stiu de la colegii lui de redactie, de pe vremea cand era jurnalist sportiv, ca era exclusiv interesat, in articolele publicate, de promovarea unor cluburi/sportivi, in vederea 'avansarii' in domeniul sportului. Nu pot sa zic ca ma da pe spate nici personalitatea doctorului Muresan, dar nu suporta comparatie cu acest zero intelectual si profesional numit Stanciu.

mihai1987
mihai1987  •  20 Februarie 2019, 00:10

Sa inteleg ca D-nul Stanciu in general minte - credibilitate oricum nu are, iar acum jura pe rosu ca spune adevarul?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează