FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, anunț clar în privința lui Budescu: „Sunt toate premisele să se întâmple asta”

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 11:56 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 12:59

CFR Cluj, campioana României, s-a reunit azi sub comanda noului antrenor, Marius Șumudică.

După ce i-a adus pe Rachid Bouhenna și Jonathan Rodriguez, CFR Cluj vrea să continue campania de transferuri, dar Constantin Budescu (32 de ani) nu intră pentru moment în planurile ardelenilor.

CFR Cluj nu are în plan să-l transfere pe Budescu

Directorul sportiv al campioanei, Marius Bilașco, a spus că mijlocașul ofensiv nu este acum o țină pentru CFR, din cauza contractului pe care-l are cu Damac FC.

„Nu cred că se pune problema sa-l aducem pe Budescu în acest moment la CFR Cluj. Știu că e sub contract și are un contract mare. 

El câștigă foarte mult, are un salariu pe care CFR nu și-l poate permite.Așa că sunt toate premisele ca el să nu ajungă la CFR Cluj ”, a spus Bilașco la ProX.

Arabii anunță că Budescu va deveni liber de contract

Presa din Arabia Saudită a scris că fotbalistul român în vârstă de 32 de ani va fi pus pe liber de club, în ciuda faptului că a fost unul dintre cei mai buni jucători în actualul sezon.

Budescu nu mai e dorit la Damac din raționamente financiare. Românul și atacantul norvegian Amahl Pellegrino au cele mai mari salarii din lot, iar șefii vor să scape de cei doi în cel mai scurt timp.

El se simte ca peștele în apă acolo! Dacă va pleca acum, sigur nu e dorința lui. Trebuie să ținem cont că Damac nu e chiar un club 100% profesionist, nu e la nivelul echipelor de top din zona Golfului. Eu i-aș recomanda să rămână acolo, are 32 de ani, să-și umple conturile, după să revină la Petrolul, unde l-am debutat chiar eu. Am vorbit cu el acum câteva zile, când era în cantonamentul României.

Mi-a plăcut la națională, în minutele în care l-am văzut. E un jucător de valoare, face diferența oricând. Însă noi, ca națională, per total, suntem într-o pasă proastă, trebuie să găsim soluții
 - Valeriu Răchită pentru GSP.ro.

Constantin Budescu, dorit la FCSB

Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar patronul FCSB, Gigi Becali, speră ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea aconta.

Budescu o să joace doar la noi când o să vină în România! Întreabă-l pe Budescu «La cine ții mai mult? La Becali sau la Șumudică?» Întreabă-l așa «La cine te duci? Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege? Pe Șumudică sau pe Gigi?» Să vezi ce o să zică.
- Gigi Becali pentru as.ro

VIDEO Jonathan Rodriguez, primul transfer al CFR-ului pentru viitorul sezon

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj a prezentat al doilea transfer al verii! Intră direct în echipa-tip a lui Șumudică

Marius Șumudică, prezentat oficial la CFR Cluj: „E altă lume la Cluj. Celelalte echipe să se teamă de mine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Iunie 2021, 20:51

Ii transmite la Sumudica daca primeste 30.000 euro/ luna de la CFR si se va face transferul ! daca Becalii ii da la Stancu 30.000 merita si Budescu banii astia !

s_lv_o..
s_lv_o..  •  09 Iunie 2021, 14:05
Postat de sadikul___ pe 09 Iunie 2021, 13:12

il vreti la fc arcom ?

Poate lejer sa ajunga la dinamo.. ii vor promite 2 milioane de euro salariu, dupa 2 luni va renegocia cu cei din dedebe la 200k, iar la finalul sezonului vor intra in insolventa si va primi 2000 de euro.

gazistu
gazistu  •  09 Iunie 2021, 13:50

se intoarce la FCP daca e in A, nu il vad sa mearga in B sa traga la promovare…. Budescu nu e fotbalist de B …

Vezi toate comentariile (4)
Comentează