FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Lovitura pregătită de șefii CFR-ului » Costel Gâlcă, succesorul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a campioanei?!

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 17:47 / Actualizat marti, 25 mai 2021 18:04

Costel Gâlcă (49 de ani) ar putea deveni noul antrenor de la CFR Cluj.

Liber de contract după despărțirea de Vejle BK, Gâlcă, fost campion cu FCSB în Liga 1, ar putea prelua postul de „principal” la CFR, câștigătoarea titlului în ultimii 4 ani în România.

Costel Gâlcă, noul antrenor de la CFR Cluj?

Din informațiile GSP.ro, Edi Iordănescu (42 de ani), actualul antrenor de la CFR, va pleca de la cârma echipei după meciul cu FCSB din această seară, ultimul din sezonul 2020/2021 pentru ardeleni. 

Șefii clubului au început deja să îi caute înlocuitor lui Iordănescu și s-au orientat către Costel Gâlcă, după cum a dezvăluit Dan Filoti la DigiSport. Potrivit sursei citate, între cele două părți au avut loc primele discuții. 

Costel Gâlcă a lăsat o imagine frumoasă în Danemarca

Costel Gâlcă a activat ultima dată în Danemarca, la Vejle, unde a lăsat o impresie foarte bună. 

Henrik Tønder, directorul sportiv de la Vejle, a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului român: „Gâlcă a venit la Vejle ca un antrenor internațional cu un nume pe care Vejle nu și-ar permite în mod normal să îl angajeze. 

Misiunea a fost de a asigura rămânerea în prima ligă, și am fost aproape. A reușit apoi să promoveze într-un sezon în care doar o echipă a putut urca în prima ligă. A fost o realizare specială care nu a primit creditul pe care îl merita. În acest sezon, Vejle și Constantin Gâlcă au terminat deasupra liniei și au asigurat supraviețuirea în prima ligă pentru prima dată după anul 2000. Este o realizare minunată”.

Costel a pregătit-o pe Vejle pentru 82 de meciuri, reușind să obțină 36 de victorii, 23 de egaluri și 23 de înfrângeri. Celelalte echipe care antrenorul român le-a pregătit sunt Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun și Al-Fayha.

3 trofeeare Costel Gâlcă în palmares, ca antrenor: un titlu în Liga 1, o Cupă a României și o Cupă a Ligii, toate cu FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Poenaru l-a făcut praf pe Cordea și a râs de el! Acum, fotbalistul are cifre mai bune decât campionul Costache și se transferă la FCSB

A salvat UTA de la retrogradare și anunță planuri mari: „Obiectivul va fi altul, trebuie să visăm sus!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  26 Mai 2021, 11:51
Postat de bandoleros pe 25 Mai 2021, 19:39

Galca este al 2'lea motiv după cioban, pentru care am renunțat la a mai susține echipa si să-mi devina chiar indiferenta în iarna anului 2015. Steaua venea după câțiva ani buni cu Reghe pe banca, și văzând Steaua cu Galca pe banca aveam impresia ca trăiesc un coșmar de groaza. Ce sa zic, ii doresc lui Galca câți mai mulți ani pe banca KFR'ului și sa plece de acolo când i'oi zice eu!

Al 2-lea motiv ar fi trebuit sa fie faptul ca, desi a luat tripla interna, Galca a fost dat afara!

coco1987
coco1987  •  25 Mai 2021, 23:18

Galca e un antrenor interesant. A fost si un fotbalist foarte bun (celor care nu l-au prins le recomand sa urmareasca partidele Romaniei de la World Cup 1998 ). Ar fi mai mult decat binevenit inapoi in fotbalul romanesc, indiferent despre ce echipa din liga 1 ar fi vorba. Cu toate astea am o mare nedumerire. De ce ar trebui sa plece Edi Iordanescu ? Mai mult decat a obtinut prin castigarea titlului cu Cfr ce trebuia sa mai faca? Sa castige Europa League? Care e nemultumirea conducerii vis-a-vis de el?

bodystyle74
bodystyle74  •  25 Mai 2021, 21:07

Eu am auzit ca de fapt vine sumudica la cfr iar iedu se duce la craiova lui rotaru.Probabil Galca este in discutii si cu cfr dar si cu rapid. Acelasi rapid mai este in discutie si cu poenaru.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează