FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 1-2

Gigi Becali a intrat în direct după CFR - Craiova: „Li se întunecă mintea ca la draci!”

Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1. Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la finalul jocului pentru a le răspunde „feroviarilor”, extrem de deranjați de maniera de arbitraj a lui Hațegan. +13   FOTO
Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1. Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la finalul jocului pentru a le răspunde „feroviarilor”, extrem de deranjați de maniera de arbitraj a lui Hațegan.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 23:30 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 23:49

Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1. Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la finalul jocului pentru a le răspunde „feroviarilor”, extrem de deranjați de maniera de arbitraj a lui Hațegan.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Craiova 1-2, AICI!

„Eu am zis că nu se poate așa ceva! Bilașco a spus că i-a făcut varză, dar n-a greșit nimic Hațegan! Niciodată n-am văzut penalty-uri de genul ăsta pe care le-au cerut ei. Nu e tragere la Bancu, iar Debeljuh face fault în atac.

Pe noi să nu ne arbitreze Kovacs, da, dar nu să nu-i arbitreze Hațegan pe ei, pentru că n-a greșit cu nimic. Oamenii ăștia au fost învățați să primească penalty, penalty, acum nu le convine când sunt arbitrați corect de Hațegan. Li se întunecă mintea ca la draci! Hațegan a arătat adevărul, dreptatea și lumina. Face Dumnezeu dreptate cu nenea «Iedi»

Cu Sepsi nu mai am nicio emoție. Nu sunt convins că învingem, dar atât timp cât am un punct în fața lui CFR n-am nicio emoție. Nenea «Iedi», vom avea 10 puncte peste voi în 9 zile! Ca să-ți arate Dumnezeu dreptatea! Pentru că și noi am avut câte unu sau două penalty-uri în ultimele 10 meciuri”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

S-a văzut o viciere a lui Hațegan la ultimele meciuri în care ne-a arbitrat. În seara asta am avut două penalty-uri pe care a refuzat să le dea. Nu mai putem! Am ajuns la limita răbdării! Nu cerem decât să ne dea ce e al nostru! Ne-a făcut varză! Vom face o adresă către CCA. Nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan!
Marius Bilașco, oficial CFR Cluj

Mi-e jenă să comentez arbitrajul! De fiecare dată când a fost Craiova - CFR, cu Hațegan la centru, am fost dezavantajați. Meciul trecut, penalty, roșu, gol anulat. Este rușinos! Îmi pare rău că un arbitru atât de valoros ia astfel de decizii, toate într-o singură direcție. Sunt prea multe erori deja, iar gândul meu merge într-o altă direcție
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Ion Crăciunescu: „CFR a avut un penalty”

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu susține că CFR ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 42. Mario Camora a centrat din flancul stâng pentru Chipciu, aflat în duel cu Nicușor Bancu. Mijlocașul CFR-ului a câștigat prim-planul, după care a fost tras de căpitanul oaspeților.

Gigi Becali a intrat în direct după CFR - Craiova: „Li se întunecă mintea ca la draci!”
Captură TV @Digi Sport 1

„După părerea mea, nu e luptă corp la corp. Îl răstoarnă. E fault, deci penalty”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

În minutul 51, CFR a mai cerut un penalty, la duelul în careu dintre Acka și Debeljuh. Și de această dată, Hațegan a lăsat jocul să continue. „Aici e o ținere reciprocă, nu e fault”, a spus Crăciunescu.

Gigi Becali a intrat în direct după CFR - Craiova: „Li se întunecă mintea ca la draci!”
Captură TV @Digi Sport 1

Cele mai tari cadre din CFR Cluj - Craiova 1-2

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

FCSB se poate desprinde

În cazul unui succes duminică pe teren propriu cu Sepsi, FCSB se va desprinde în fruntea clasamentului la 4 lungimi de clujeni și la 8 de Craiova.

Citește mai multe știri din Liga 1:

DDB îl vrea pe Prunea înapoi la Dinamo » Reacția fostului portar: „Să-mi facă ofertă!”

Una caldă, alta rece la Dinamo » Revine un titular, dar Uhrin poate pierde un om de bază

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
irefutabil
irefutabil  •  25 Aprilie 2021, 15:45
Postat de nenea007 pe 25 Aprilie 2021, 13:32

Se pare ca postul nu-i prieste ''studentului'' de la Poarta Alba si Jilava, si se apuca de dracuit inaintea unei mari sarbatori. Acest golan devenit in timp golan cu bani nu se sfieste sa-si bata joc de numele unui roman. Furunculul din Pipera, intr-o iesire grotesca si de neinteles pentru orice om normal care este parte a fenomenului fotbalistic romanesc sau care este doar spectator, nu doar incearca sa rescrie istoria, dar si acuza nefondat... Exista, din fericire pentru spectatorul neutru, reluari ale fazelor incriminate, si, exact ca pe vremea cind priveam la italieni emisiunile in care se dezbateau la moviola faze de meci, putem sa vedem si noi mai mult decat prezinta televiziunile manate de diverse interese. Pe scurt, acuzatiile franarilor sunt perfect justificate. La Craiova, acelasi arbitru le-a refuzat un penalty clarissim, iar acum franarii trebuiau sa beneficieze de alte doua lovituri de pedeapsa. Fazele au fost clare, atat la Chipciu tras de umar cat si la impingerea lui Debeljuh, care luase fata fundasului si proteja mingea.

Daca alea sunt penaltyuri clarisime pentru tine, reluarile demonstreaza pentru spectatorul neutru doar ca ai nevoie de ochelari sau de alt hobby la care sa te pricepi mai bine

amadeus2021
amadeus2021  •  25 Aprilie 2021, 14:56
Postat de Costel Enia pe 25 Aprilie 2021, 14:41

Nu-l plac pe G.B. dar nici nu poți jigni un om așa în scris !! Am văzut o grămadă dintre hateri care spuneți că în comparație cu voi e prost. Ba chiar ff prost !? Serios ? Si voi santeti desteptii ? Prost , neprost, omul are o avere de 5/600 mil euro, iar voi cei deștepți , cât aveți în conturi? Dar hai ca m-am lămurit ..de fapt voi conduceți superliga europei!!

Exista sute si mii de interlopi, camatari, traficanți cu milioane si sute de milione in conturi. Asta îi recomandă ca exemple de urmat? Poate pentru gigisti, un mare DA! Așa patron, așa postaci. Mut succes!

921656244839882
Costel Enia  •  25 Aprilie 2021, 14:54

Nu mai citati din ce zice GB . Dați pe post un prost de hater care se crede mai deștept !! Nu știam că haterii sânt așa de prosti!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează