FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // NOTE GSP Cine a primit cea mai mare notă aseară + 2 jucători antrenați de Victor Pițurcă, cei mai slabi de pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 09:24

CFR Cluj a învins Craiova, scor 2-0 (L. Traore '70, Omrani '78), în cel mai important meci al rundei cu numărul 13 din Liga 1.

Campioana României a rezolvat meciul în ultimele 20 de minute și și-a consolidat primul loc în Liga 1, cu 27 de puncte, în timp ce Craiova ocupă locul 3, oltenii având 23 de puncte după 13 etape.

Așa cum era de așteptat, cei mai buni oameni de pe teren provin din echipa antrenată de Dan Petrescu: Boli, Hoban, Culio, Păun, Traore și Omrani, care au fost notați cu 7 în Gazeta Sporturilor.

De partea cealaltă, formația lui Victor Pițurcă a dat aseară cei mai slabi doi jucători: Fortes și Acka, ambii cu nota 4.

NOTE GSP

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // NOTE GSP Cine a primit cea mai mare notă aseară + 2 jucători antrenați de Victor Pițurcă, cei mai slabi de pe teren

9 anitrecuseră de când Traore nu mai marcase în Liga 1. În 2010, ivorianul înscrisese împotriva Craiovei antrenate tot de Pițurcă

Lacina Traore după victoria împotriva Craiovei: „ Este un campionat puternic, cu mulți jucători buni”

12 goluria marcat Omrani în acest sezon, în cele 20 de partide în care a fost folosit

0 șuturipe poartă a avut Craiova aseară, în timp ce clujenii au tras de 4 ori pe poarta oltenilor. Posesia a fost clar de partea gazdelor, 65%

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // FOTO + VIDEO CFR cu proza, Craiova cu poezia » Cronică de Cristi Geambașu: Cacealma sau CFR e prea bună?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
kamouniyak
kamouniyak  •  20 Octombrie 2019, 16:02

De ce gsp da note de 4 si de 5 fotbalistilor U21 de la CFR?? Doar pt ca Itu a jucat putin trebuie sa-i dai 4?? In alea 25 de minute a jucat chiar bine. Recuperarea lui Costache la 1-0, care practic a schimbat jocul si a adus cele 3 puncte CFR-ului, nu ati vazut-o????

firaldo
firaldo  •  20 Octombrie 2019, 15:20

Incerc sa inteleg deciziile lui Pițurcă...il menajezi pe Kolijc cu Iași...ptr ca e pregătit fizic...dar il pui sa faca 3 antrenamente pe zi...in nisip...joci la mijloc cu un fundaș central și un fundaș dreapta...iar mijlocașii centrali...Mateiu...Qaka sau Ivanov sunt rezerve sau nu joaca deloc...Nitu intra...da doua goluri e trimis la echipa a doua...tu ai posesie 14% in repriză 2 dar tu schimbi ....fundasul central...daca tot iti era ca ia Balasa rosu...de ce nu l-ai băgat pe Mateiu in locul lui si Cosic trecea pe postul pe care a jucat în ultimii 5 ani...cine sa iti pese de sau construiască când singurul mijlocaș de meserie de pe teren ă fost Cicaldau?Pentru ce este pedepsit Martic....cel mai fundaș dreapta din tara?Nici când a jucat Barcelona in Cupa cu aia din liga 4 nu a avut posesie 86%...e umilitor.Am impresia ca Pițurcă vrea banii din contract...clauza de rezilierea unilaterală...astfel nu se explica gafele astea la un antrenor cu asa experienta.

whiteredarad
whiteredarad  •  20 Octombrie 2019, 13:42

Sa fim logici ! : 1. Echipa Craiovei, aiurea facuta de Piturca, care schimba mereu , dar gresit nu a putut...mai nimica. Totusi Craiova a avut 70 minute 0-0, deci notele primite de ei sint mult prea mici 2 CFR nu a fost nici un momemt sub spectrul infrangerii, au jucat economicos, s-au aparat mai mult, golurile evidentiaza valoarea atacantilor clujeni, net superiori fata de cei ai oltenilor, nu jocul in atac, superior 3. Cum Camora poate juca din 3 in 3 zile "teoria" lui D Petrescu., cu 2 echipe diferite,..nu prea are consistenta. 4 Meci in care arbitrajului NIMENI nu are de reprosat ceva,..rara chestie , in Romania. Curios articolul nu precizeaza nici macar ..cine a arbitrat, nici vreo nota. 4. Victoria Clujului aduce multa amaraciune lui FCSB si lui Dinamo, dar si " echipei de reporteri afiliati" acestora. De aici...doar comentarii seci, fara "inferari". Bravo CFR !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează