FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a ajuns la 8 transferuri în mercato » Ultimul jucător prezentat oficial

Figueiredo, într-un meci Porto - Vitoria Setubal
Figueiredo, într-un meci Porto - Vitoria Setubal

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 18:01 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 18:14

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe portarul Cristiano Figueiredo (30 de ani), ultima dată la FC Hermannstadt.

  • CFR Cluj nu are foarte mult timp pentru pregătirea preliminariilor Ligii Campionilor. Intră încă din primul tur, pe 6 iulie, împotriva celor de la Borac Banja Luka, din Bosnia.

Bine ai venit, Cristiano Figueiredo! Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul portarului Cristiano Pereira Figueiredo. 

În ultimele două sezoane, goalkeeper-ul portughez a evoluat în Liga 1, la AFC Hermannstadt. Anterior, Figueiredo a jucat în țara natală, la echipe precum SC Braga, Académica de Coimbra, Belenenses sau Vitória Setúbal. 

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în culorile echipei noastre!

Comunicat CFR Cluj

Cristiano Figueiredo, noul portar al lui CFR Cluj

Figueiredo se afla de mai multe zile în cantonamentul echipei din Austria, acolo unde a și evoluat în amicalele „feroviarilor”.

Potrivit Fanatik, Cristiano Figueiredo s-a înțeles cu CFR Cluj în urmă cu aproximativ 3 luni, cele două părți semnând un contract valabil pe o perioadă de trei ani. Conform sursei citate, salariul portarului portughez în Gruia este de 8.000 de euro lunar.

Cotat la 500.000 euro de Transfermarkt, Cristiano Figueiredo a ajuns la Hermannstadt în vara lui 2019. În precedentul sezon, portarul sibienilor a apărat în 35 de meciuri, în care a încasat 44 de goluri și a păstrat poarta intactă în 6 rânduri.

Înainte de ajunge în România, Cristiano a jucat în Portugalia pentru Braga, Vizela, Coimbra, Belenenses și Vitoria Setubal, în Spania la Valencia și în Grecia la Panetolikos.

Cristiano are o concurență strașnică la CFR Cluj. „Feroviarii” au încă 2 portari de top în acest moment, pe Giedrius Arlauskis și Cristian Bălgrădean.

CFR Cluj, întăriri pentru Champions League

CFR Cluj a ajuns la 8 transferuri în această vară: Denis Rusu (atacant, 20 de ani), Daniel Paraschiv (22 de ani, atacant), Rachid Bouhenna (fundaș central, 29 de ani), Jonathan Rodriguez (mijlocaș, 31 de ani), Daniel Graovac (27 de ani, stoper), Anas Tahiri (mijlocaș, 26 de ani), Cristiano Figueiredo (portar, 30 de ani) și Giedrius Arlauskis (portar, 33 de ani).

Interviu exclusiv cu Adrian Păun, mijlocașul campioanei CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

FRF a scos la vânzare biletele pentru Supercupa României

Am aflat programul sezonului 2021-2022 din Liga 1! Se anunță un an incendiar » Când se joacă cele mai tari derby-uri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Iulie 2021, 08:19

Fara doar si poate CFR s-a miscat cel mai bine la capitolul transferuri. De la antrenor pana la portar e peste toate celelalte echipe si nu cred ca va avea rival in campionat. Asta e, nu e vina lor ca sunt chiori in tara orbilor.

napocarepublica
napocarepublica  •  03 Iulie 2021, 21:50
Postat de cr_fabiani pe 03 Iulie 2021, 21:17

Lokomotiv Tbilisi..

juvetii "nu STIE "cu bashica

rocky5
rocky5  •  03 Iulie 2021, 21:27

Fără contracandidați sezonul ce incepe!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează