FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI

Delegare cu scântei la CFR Cluj - CS Mioveni » Dan Petrescu, față în față cu arbitrul despre care spunea că „e disperat că am dat gol”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 13:16 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:44

CFR Cluj joacă de la ora 19:30 contra celor de la CS Mioveni, în etapa 19-a din Liga 1 și caută victoria pentru a menține avansul de 8 puncte față de rivala FCSB.

Pentru meciul din Gruia, CCA a decis să-l trimită la centru pe arbitrul George Găman, o mai veche cunoștință a antrenorului Dan Petrescu.

Dan Petrescu, revoltat: „Pentru mine e șocant! Mi-aș dori să amânăm meciul”
CFR Cluj
Dan Petrescu, revoltat: „Pentru mine e șocant! Mi-aș dori să amânăm meciul”

Dan Petrescu, conflict cu George Găman

Pentru George Găman acesta va fi primul meci al celor de la CFR Cluj pe care-l arbitrează, după duelul din 1 noiembrie 2020, pierdut de clujeni, 1-2 cu Gaz Metan. După acea partidă, Găman i-a provocat o criză de nervi lui Dan Petrescu.

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid.  La final, Petrescu a acuzat că „centralul” Găman a intervenit peste tușierul Orbuleț și a anulat reușita lui Costache. 

„N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid.

Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!”, spunea atunci Dan Petrescu, care la finalul acelei luni pleca de la CFR Cluj.

„Pe margine pentru că așa vreau eu”

Tot într-un meci Gaz Metan – CFR Cluj, terminat 0-0 în play-off-ul sezonului 2019-2020, George Găman a fost protagonistul unui moment ciudat. După o ciocnire cap în cap între Larie și Omrani, Găman a decis ca ambii jucători să meargă pe marginea terenului.

„Amândoi, pe margine! De ce? Pentru că așa vreau eu”, le-a spus Găman jucătorilor.

Citește și: 

ANALIZĂ GSP Efectele stagiunii catastrofale din cupele europene: România, pe locul 37 în Europa

A doua zi după eliminarea din Europa, CFR Cluj a dat lovitura » Ardelenii au atras un nou sponsor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  13 Decembrie 2021, 15:59

La un meci, acum 3-4 ani-nu stiu exact-gaman arbitru. A gasit olteanul-trimis sa-i arbitreze le olteni cu timisoranii-solutia cistigatoare pt alor sai. Fiecare centrare expediata in careul oltenilor:fault in atac! Asa au cistigat oltenii la Timisoara, cu ajutorul prazarului. Mafie, hotie pe fata, fotbal urit si neperformant. Pt un fotbal curat.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  12 Decembrie 2021, 15:50
Postat de csaba pe 12 Decembrie 2021, 15:10

Arbitrajul din România, mafia din Sicilia să se ascundă !!!

Cine se crede acest Găman că este sperietoarea echipelor de fotbal el este conștient sau nu cred că este că își bate joc de munca unor echipe a jucătorilor care muncesc pentru a întreținere familie iar el primește baremul întreg și nu dă socoteală nimănui susținut de cca cât mai poate dura acest fenomen că nu este singurul care procedează așa.

csaba
csaba  •  12 Decembrie 2021, 15:10

Arbitrajul din România, mafia din Sicilia să se ascundă !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close