FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-0

CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-0 // Căpitanul CFR-ului a răbufnit la final: "Voi intra cu banda pe gură!". Dinu îl face praf

FOTO: Libertatea
FOTO: Libertatea

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 23:11

Aflat la meciul 100 în postura de căpitan al CFR-ului, portughezul Mario Camora a fost la un pas să-și "îngroape" echipa în finalul partidei cu Craiova, 0-0. A făcut un henț clar în careu, dar a fost salvat de Mitriță, care a trimis mult peste din penalty. 

La finalul meciului, Camora s-a luat de arbitrul Istvan Kovacs și nu a ezitat să penalizeze tensiunile mari din conducerea clubului. 

"Arbitrul era la 15-20 de metri la faza penalty-ului dictat. Voi intra cu bandă pe gură, să nu mai spun nimic!

Vreau să-mi văd de viața mea și de viața echipei, nu mă mai interesează nimic de conducere, nu vreau să mai vorbesc despre ce se întâmplă la birou. Să vină cine vrea, eu vreau doar să joc fotbal", a spus Camora, la Look TV.

Prezent în studioul TV Telekom Sport, Cornel Dinu l-a criticat dur pe fundașul portughez: "Mă uit la săracul Camora, care tocmai a fost premiat pentru meciul 100 în postura de căpitan. În 90 la sută din cazuri, el deposedează prin fault! N-are știința jocului de fundaș"

"O să rămân aici cât timp clubul va mai avea nevoie de mine. Sunt în ultimul an de contract, îmi văd de treaba mea" Mario Camora, la Look TV

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - CS U Craiova 0-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Octombrie 2018, 11:57

Ascultand acest personaj intelegi lesne ce se intampla la CFR. Acest song este slagar lusitan inca de pe vremea lui Cadu. Muritori de foame in fotbalul lor, indivizii astia vin si fac legea pe aici. In tot acest timp, nationala noastra de fotbal nu mai are pe cine selectiona si este ciuca batailor unor natiuni ce ne plateau sa jucam cu ele, acum 15-20 de ani. Camora nu trebuia sa termine prima repriza in teren, despre ce vorbim?!

andrei.f
andrei.f  •  02 Octombrie 2018, 09:46

Iată de ce a venit Mitriţă cu coada între picioare din Italia !

fanucraiova48
fanucraiova48  •  02 Octombrie 2018, 09:01

Popandailor vreti balet gimnastica volei sau teatru nimeni nu va opreste sa va duceti , eu chiar as cere sa faca faulturi mai dure gen anglia care sunt domnisoare sa lase fotbalul si sa se duca unde am zis mai sus . Forza Stiinta clona nu e Stiinta adevarata Craiova e un Liga a-3ea

Vezi toate comentariile (15)
Comentează