FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ. 21:00

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA // Corneliu Papură își mobilizează jucătorii înaintea meciului vital cu CFR Cluj: „Va fi greu să ne învingă cineva”

Corneliu Papură // Sursă foto: Facebook CSU Craiova
Corneliu Papură // Sursă foto: Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 17:27

Corneliu Papură, antrenorul celor de la CSU Craiova, a prefațat duelul extrem de important pe care echipa sa îl joacă duminică, în deplasare cu CFR Cluj.

Oltenii au nevoie de un rezultat favorabil pentru a fi siguri de locul 3, în timp ce campioanei en-titre îi e de ajuns un punct pentru a cuceri un nou titlu, al cincilea din istorie.

  • CFR Cluj - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Papură nu acceptă jumătăți de măsură și spune că CSU Craiova va juca la maximum pentru a se impune în „Gruia”.

„CFR-ului îi trebuie un punct, ca la matematică, necesar şi suficient. Noi, cu un punct, doar ne-am creşte opţiunile pentru ultimul meci cu Viitorul, în sensul că ne-ar fi suficient şi un egal pentru a ne păstra locul 3, dar eu văd lucrurile altfel.

Indiferent dacă noi luăm un punct şi Astra va bate Viitorul şi suntem matematic deja pe locul 3, modul meu de a vedea lucrurile este următorul: în momentul în care intrăm pe terenul ăsta, indiferent dacă ne trebuie puncte sau puncte sau e meci amical sau de vacanţă sau Liga Campionilor, aici trebuie să intri şi să dai totul şi să câştigi fiecare meci.

Dacă intrăm cu mentalitatea pe care am arătat-o cu FCSB, în ultimul meci, şi să fim mult mai concentraţi, cu un public în spatele nostru şi să dăm totul pe teren, cred că va fi greu să ne învingă cineva”, a spus Corneliu Papură, la conferința presă de azi.

Vezi și:

VIDEO Corneliu Papură lovește din nou! „Am închis televizorul la 2-0 pentru Ajax, când am văzut 2-3 dimineața am crezut că e o greșeală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  11 Mai 2019, 09:53

Am crezut ca Ionut Chirila o ia pe campii fara probleme,dar asta o ia prin papurisi rau de tot. Cum or trai cei de pe langa ei cu astfel de genii neantelese.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Mai 2019, 21:45

Papura vorbeste din papuris!Ori e aiurit,ori a luat-o pe urmele ciobanului,ma refer la declaratii!Oricum are figura de tupeist!Doar atat!

149870779363400
Florin Mirel  •  10 Mai 2019, 20:53

Oltenii *** la Cluj. Mai bine ar avea nitica onoare sa nu mearga la un meci unde vor face doar figuratie pe teren. Vor pierde onorabil cu 3-0 la masa verde...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează