FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA // Jucătorii lui CSU Craiova criticați de Gabi Balint: „Nu stau în ghete”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 22:40

Gabi Balint a comentat prima repriză a meciului CFR Cluj - CSU Craiova, unde ardelenii pot câștiga al doilea titlu consecutiv dacă nu pierd jocul.

„CFR începe în forță, sus, cu presiune. A marcat, a fost și acel gol anulat. Ce m-a deranjat la Craiova a fost că nu sunt pregătiți jucătorii. Nu au văzut că au udat terenul cei de la CFR. Câțiva nu stau în ghete.

Am văzut ceva fotbal în prima repriză. Nu a fost rău jocul. Aștept repriza a doua la o adormire d-aia, stilul lui Dan Petrescu. Să cronometrăm cât timp de joc va fi în repriza a doua. Chiar sunt curios”, a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Citește și:

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA // EXCLUSIV Oficialii lui CFR Cluj au trecut peste capul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după meciul cu CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 Mai 2019, 12:17

Jucatorii Craiovei nu au suflu, se sting repede repede si sunt uimit ca nimeni nu s-a sinchisit de aceasta carenta. In plus, mai au cateva hibe cat roata carului: nu stiu deloc sa iasa cu mingia din propria jumatate de teren pentru ca, probabil, nimeni nu a facut astfel de exercitii cu ei. Nu stiu sa lovasca balonul, majoritatea suturilor lor ducandu-se peste stadion. Nu cunosc preluarea iar la o pasa primita au neoie de 2-3 miscari pentru a potoli balonul sugubat. Sunt incapabili sa execute o lovitura de la 11 m si s-a vazut asta foarte des. Cat despre valoarea personala, ce si cat sa ceri unor jucatori luati de pe internet?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează