FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 1-0

ANALIZĂ Reghe, „îngropat” de oamenii-cheie în meciul cu CFR Cluj

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 11:09 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 12:27

După 0-1 cu CFR, Reghecampf era negru de supărare. Tocmai jucătorii de la care aștepta cel mai mult, Ivan, Nistor, Bancu și Koljici, au dezamăgit teribil. Și cifrele lor o confirmă.

În general e bine să taci și să faci. Apoi să vorbești. Andrei Ivan a ales cealaltă variantă și înaintea meciului de la Cluj, cu CFR, a dat o declarație demnă de un Lewandowski: „Nu e greu să marchezi împotriva unei defensive pregătite de Dan Petrescu. Am mai înscris împotriva CFR-ului, cred că am vreo patru goluri împotriva lor și sper să o fac din nou". 

Într-adevăr, el a mai punctat împotriva lui Dan Petrescu. Dar are numai trei goluri. Și da, luni seară nu i-a fost greu să depășească apărarea "Bursucului". De trei ori a ajuns în fața golului: 

  • Min. 24: lansat de Houri, a tras în portarul Bălgrădean, care-i ieșise în întâmpinare 
  • Min. 30: la o minge înaltă trimisă de Găman în careul clujean, a reluat cu capul "alături" 
  • Min. 40: aflat la numai doi metri de poartă, a ales o execuție spectaculoasă, o foarfecă, dar balonul l-a trimis pe lângă stâlpul din dreapta lui Bălgrădean 

Așadar, trei mari oportunități, tot atâtea ratări. Una mai scandaloasă decât cealaltă! Cifrele sale, furnizate de InStat: 

  • 4 șuturi, unul pe poartă 
  • 6 baloane pierdute, 5 recuperate 
  • 14 dueluri, 57% câștigate 
  • 8 dueluri în atac, doar 38% câștigate 

Însă nu doar Ivan a dezamăgit. Căpitanul Bancu, altădată de mare ajutor ofensivei, a fost extrem de discret: 1 șut, pe lângă poartă, o centrare, 6 baloane pierdute, 3 recuperate, 8 dueluri, 50% câștigate, conform InStat.

Sau „regizorul" Dan Nistor. Zero ocazii create, doar două șuturi, niciunul cadrat, o singură pasă-cheie, o centrare, 11 dueluri, dintre care 55% câștigate și nu mai puțin de 11 baloane pierdute! 

Jucat extrem de puțin, golgeterul de altădată, Koljici, a părut un corp străin în echipă: zero șuturi, zero ocazii, 2 baloane pierdute, 5 dueluri, toate pierdute!

Citește și: 

FCSB dă verdictul în polemica Băniei: cine e, cu adevărat, Știința?!

Porumboiu, reacție acidă despre acordul CFR Cluj - Balaj: „Se întoarce acasă. A stat în spatele vitrinelor, acum iese în față”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
trink
trink  •  21 Septembrie 2021, 18:15
Postat de relu1250 pe 21 Septembrie 2021, 14:22

Cine l-a ingropat pe Reghe ? El singur se ingroapa,ca este un antrenor mediocru. daca nu-l salveaza Prodanca,e din alta lume. Eu ii recomand demisia,ca nu a facut nimic la Craiova,ba din contra a ingropat-o si mai rau.

de acord cu tine!

dansy
dansy  •  21 Septembrie 2021, 16:18

IVAN e un prostănac!

craiovamaxima
craiovamaxima  •  21 Septembrie 2021, 15:47
Postat de suporterucv pe 21 Septembrie 2021, 13:01

Cand va pricepe oare si Rotaru ca N-ARE VALORI in lot pentru titlu ?? El crede ca simpla schimbare de antrenori rezolva problema !! Nu tata...nu-i asa. Poti sa aduci si pe Luce, Klopp, Mou sau Pep...tot acolo am fi cu lotul asta (adica max locul 3) !!!! De anul asta s-ar putea sa fie o performanta chiar si locul 6 ...

Corect. Cu toti expiratii si non-valorile aduse nu poti emite pretentii decat daca esti ***. O echipa de cocote, unde cea mai mare grija a majoritatii jucatorilor (caci fotbalisti nu-ti prea vine sa le zici) este frizura. In rest, cine si-or fi inchipuind ca sunt ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează