FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA // VIDEO+FOTO Spectacol pe străzile din Cluj făcut de suporterii lui CFR!

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 12 mai 2019 20:06

Suporterii lui CFR Cluj sunt pregătiți de al doilea titlu consecutiv în Liga 1 și au început sărbătoarea cu două ore înaintea meciului din această seară cu CSU Craiova.

Câteva mii de suporteri au plecat în grup organizat spre stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia și au făcut spectacol pe străzile din Cluj.

  • CFR Cluj - CSU Craiova se disptuă în această seară, de la ora 21:00, iar ardelenii trebuie să nu piardă pentru a obține al doilea titlu consecutiv. Partida poate fi urmărită pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

A fost luat cu asalt și fan-shop-ul de la stadion, unde miile de suporteri au cumărat șepcuțe, fulare și tricouri.

Meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova poate fi urmărit AICI, de la ora 21:00!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
remarque
remarque  •  13 Mai 2019, 11:40
Postat de danielp0tc0varu pe 13 Mai 2019, 02:16

*** care tin cu U , nu pot recunoaste ca CFR este cu 10 clase peste ei in ultimii ani. Le spun amaratilor ca echipa lor nu v-a juca in urmatorii 5 ani in prima divizie.

In 1940 Diktatul de la Viena a rupt Ardealul de Nord si l-a alipit temporar Ungariei; U Cluj a blecat in bejenie la Sibiu. CFR-KVSC-Vassas a ales sa joace in campionatul maghiar si asta nu se uita niciodata. E un gest peste care romanii care isi cunosc istoria nu trec. Nu mai conteaza cate campionate, cupe si medalii se aduna in vitrina clubului. E ca Bastus din filmul Columna sau ca neamul celor care l-au vandut pe Horea. Pot trai sa-si aminteasca cat traiesc si sa ne aminteasca noua tradarea suprema dar atat. Sunt simboluri cu care nu te joci. Niciodata.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Mai 2019, 02:16

*** care tin cu U , nu pot recunoaste ca CFR este cu 10 clase peste ei in ultimii ani. Le spun amaratilor ca echipa lor nu v-a juca in urmatorii 5 ani in prima divizie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

416035585491188
Dimache Gelu  •  13 Mai 2019, 01:01
Postat de diana_klausenburg_steaua pe 12 Mai 2019, 22:05

CFR are aproape 5titluri de Campioana. Cate titluri are echipa bertivilor din Groapa Marasti?

*** CLUJ SI CU NSPE TITLURI IN PALMARES..NU VA FI MAI IUBITA CA U... ROMANII NU UITA SINU IARTA..POLITICUL V AU FACUT MARI..DESI VOI SUNTETI NISTE PITICI..MICI..MICI..DE TOT....SICK..CU TIR..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează