FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu a vorbit în premieră despre transferul lui Budescu la CFR Cluj: „Am putea schimba și sistemul pentru el!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 16:56

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a vorbit în premieră despre zvonurile transferului lui Constantin Budescu la campioana României. 

  • CFR Cluj - FCSB, derby-ul din play-off, se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Cineva mi-a zis dacă îl vrem pe Budescu. În primul rând, Budescu are un salariu incredibil acolo unde joacă. În al doilea rând, nu cred că ar vrea el să vină la noi şi. În al treilea rând, dacă jucăm în sistemul pe care îl jucăm acum, cu 4-3-3, va fi greu să intre. Bineînţeles, dacă ar veni şi ar fi liber, şi ar vrea să vină, am putea schimba sistemul pentru un asemenea jucător”, a declarat Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB. 

Întrebat dacă Budescu ar fi o achiziție bună pentru cupele europene, Dan Petrescu a spus: 

„E greu de spus, pentru că în grupele europene ai nevoie şi de jucători de luptă, de războinici, dar ai nevoie şi de calitate. Budescu are calitată extraodinară şi nu este uşor să găseşti un jucător ca Budescu, liber. Pentru că ne va fi foarte greu să cumpărăm un jucător de calitate excelentă”.

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB // Campioana salută delegarea lui Istvan Kovacs: „Foarte bun!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ali.bec
ali.bec  •  12 Aprilie 2019, 22:59

Cenzore, poți șterge cit vor muschii tai ca tot *** vei ramine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  12 Aprilie 2019, 18:30

cineva mi-a sters opinia, asta e cenzura. Am spus doar ca una scrie in titlu si alta spune in articol. Asta se traduce in minciuna sau dezinformare, dar gsp nu face asa ceva.

1140089912670777
Dragos Petrescu  •  12 Aprilie 2019, 17:16

....asemenea jucător”, a declarat Budescu la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB. Verificați articolele înainte de postare

Vezi toate comentariile (3)
Comentează