Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 19:59 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 20:38

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, s-a declarat încântat de transferul fundașului central Bogdan Țîru (28 de ani), în ciuda slăbiciunii din jocul acestuia, faptul că încasează cartonașe galbene des. În plus, „Buruscul” a afirmat că vrea ca Gabriel Debeljuh să continue în vișiniu.

CFR Cluj a rezolvat astăzi transferul stoperului Bogdan Țîru, care în ultimii 3 ani a jucat la Jagiellonia, în Polonia.

„Am înțeles că face vizita medicală astăzi, la Cluj. Dacă totul va fi bine, mâine vine la antrenament. Țîru e jucător de echipa națională în opinia mea. De ce să nu-l luăm?”, a spus Dan Petrescu, antrenorul „vișiniilor”, despre această mutare.

Revine Ianis Hagi? » Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers: „Va juca un rol extrem de important”
SCOȚIA
Revine Ianis Hagi? » Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers: „Va juca un rol extrem de important”

Dan Petrescu, despre slăbiciunea lui Bogdan Țîru: „Nu e problemă”

Petrescu nu este îngrijorat de tendința lui Țîru de a încasa cartonașe galbene. Spune că „avem 5 fundași centrali acum. Dacă stă el, va juca altul, nu e problemă”.

În acest sezon, Țîru a văzut cartonașul galben de 9 ori în doar 17 meciuri! Ca atare, a ratat două meciuri de campionat, fiind suspendat.

Dan Petrescu: „Normal că-l vreau înapoi pe Debeljuh”

Referitor la Gabriel Debeljuh, absent din august, când s-a accidentat la genunchi, Dan Petrescu a transmis conducerii că vrea ca vârful croat să continue la club.

„Normal că-l vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit ieri la telefon cu Gabi. I-am urat să se facă bine.

Eu îl vreau la echipă, dar trebuie să se înțeleagă cu clubul. Și el e interesat, dar în primul rând vrea să se facă bine, să înceapă antrenamentele cu echipa”, a precizat „Bursucul” la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dan Petrescu, despre slăbiciunea celui mai nou transfer de la CFR + Ce mutare îi cere patronului: „Normal că-l vreau, am vorbit la telefon”
Gabriel Debeljuh, CFR Cluj // foto: Imago Images

Situația lui Debeljuh este delicată. Lui îi expiră contractul cu CFR în vară și anunțase pentru GSP.ro că nu vrea să continue în Gruia, întrucât șefii nu i-au prelungit contractul și l-au lăsat să-și achite singur recuperarea din urma accidentării.

Totuși, conducerea lui CFR ar fi decis să îi propună lui Debeljuh prelungirea pe 3 ani a contractului. Președintele Cristi Balaj a afirmat joi că „i-am propus un contract pe 3 ani. I-am explicat anumite condiții și urmează să-i trimitem și propunerea în scris”.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Bă, cum să dai un gol într-un an?” » Discuția lui Petrescu cu noul atacant de la CFR + Ce se întâmplă cu Yeboah

Transferurile 3 și 4 pentru FC Argeș în această iarnă: „Pasez bine, mă apăr bine și driblez”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”