FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu „îl trimite” pe Budescu la FCSB: „Nu se bate nimeni pentru el, poate îl vor cei de acolo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 18:31

Dan Petrescu (51 de ani) a cerut întăriri în iarnă, dar nu crede că Dan Nistor (31 de ani) și Constantin Budescu (30 de ani) sunt soluții reale.

  • CFR Cluj joacă sâmbătă, de la 20:30, ultimul meci din 2019. Adversara este Gaz Metan, iar partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

După calificarea în șaisprezecimile de finală din Europa League, obținută în ultima etapă a grupelor, prin victoria cu Celtic, 2-0, Dan Petrescu a declarat că e nemulțumit de atitudinea unor jucători și că vor exista mutări importante în iarnă.

Antrenorul anului 2019 în fotbalul românesc a vorbit la superlativ despre Budescu într-un interviu acordat Gazetei, dar nu ia în calcul un eventual transfer al ialomițeanului: „Eu nu l-am cerut pe Budescu, în niciun caz nu am cerut să vină la noi, deci nu se bate nimeni pentru el, poate cei de la FCSB îl vor, problema lor”.

Dan Petrescu a fost întrebat și despre Dan Nistor, fotbalist aflat pe picior de plecare de la Dinamo: „Orice jucător bun ne interesează, dar el a fost aici şi a plecat. Nu are cum să ne intereseze un jucător care a fost şi a plecat”.

VIDEO // Dan Petrescu, despre preluarea echipei naționale

Vezi și: 

VOLUNTARI - CFR CLUJ // Dan Petrescu nu se dezminte: „Incredibil ce joc bun are Voluntariul! Cred că e un record ceea ce au reușit cu Craiova”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
markksson
markksson  •  21 Decembrie 2019, 01:09

Dane, nu mai vazusem bursuci cu amnezie. Pai tu declari ca ai schimba jocul echipei ca sa ii faci loc lui Budescu [lucru aproape de neimaginat in cazul tau] si apoi spui ca nu l-ai cerut?!? Ti-au dat o varguta la fund cei din conducere, pentru ca nu vor ca Astra sa ii umfle pretul? Pana atunci, ne umfla pe noi rasul :-)

sasesase
sasesase  •  20 Decembrie 2019, 19:42

Petrescu daca e isteț sa ii ia pe toți trei: Tamaș, Budec și alibescu.

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  20 Decembrie 2019, 19:39

Petrescu il vrea pe Alibec nu pe Budescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează