FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Lui Panduru nu i-a venit să creadă ce ofertă a primit CFR Cluj: „Să-l împacheteze și să-l ducă!”

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 08:03 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 09:13

Lui Basarab Panduru a rămas uimit când a aflat despre ce sume se discută în cazul unui potențial transfer al atacantului lui CFR Cluj, Daniel Bîrligea (23 de ani), la Parma.

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, susține că a primit o ofertă importantă pentru atacantul Daniel Bîrligea, însă negocierile sunt blocate de modalitatea în care suma ar urma să fie plătită.

Oferta inițială ar fi fost de un milion de euro în acest moment, pentru un împrumut de un sezon, și alte eventuale 6 milioane la finalul stagiunii 2023/2024. Varga ar dori o altă proporție, 3 milioane acum pentru împrumut și alte 4 vara următoare pentru transferul definitiv.

Gata cu stilul Petrescu la CFR Cluj? Andrea Mandorlini pregătește schimbări importante: „Doar asta contează”
CFR CLUJ - FC BRAȘOV 3-1
Gata cu stilul Petrescu la CFR Cluj? Andrea Mandorlini pregătește schimbări importante: „Doar asta contează”

Basarab Panduru: „Oferta mi se pare incredibilă”

Basarab Panduru a comentat posibilitatea unui transfer al lui Bîrligea în Serie B.

„Nu spunem echipa, că nu e frumos să spunem echipa. Deci CFR are o ofertă, dar nu ştim de unde şi nici nu spunem niciodată sumele. Dar ne place să băgăm în ele, că jucătorul costă 300.000, dar dacă apar oferte de 1 milion, lasă că e bine.

Un milion şi încă 6... Oferta de cumpărare mi se pare incredibilă! Te trezeşti şi cu el după un an înapoi şi e perfect. Oferta e incredibilă! Şapte milioane? Bîrligea nici nu prea a jucat. A jucat pe la început, a mai intrat... Să-l împacheteze şi să-l ducă în Italia!”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

 Cristi Balaj: „Sumele sunt reale”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a comentat și el posibilitatea ca Daniel Bîrligea să plece la Parma.

„Sunt discuţii. Mă enervează să vorbesc despre un transfer neanunţat pe pagina oficială. Există discuţii în acest sens. S-a continuat cu discuţia, nu s-a oprit. 

Acelea sunt sumele. Am spus de care sumă e vorba şi au continuat discuţiile. Sumele pe care domnul Varga le-a relatat în presă sunt reale. Nu aş fi spus un cuvânt dacă domnul Varga nu spunea”, a declarat Balaj.

Citește și: 

Povestea internaționalului Vasile Mogoș, transferat de CFR Cluj: „Până să ajung fotbalist am muncit la vie și ca ospătar"

3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  05 Iulie 2023, 12:58

Sansele sa fie cumparat definitiv sunt undeva spre 0. De aceea, banii initiali sunt cei adevarati; restul, doar vise.

Hcm27
Hcm27  •  05 Iulie 2023, 11:29

Pandi, du-l tu, ca poate îți iese și ție 10000o la afacere.Ce vrei, dacă exista lăcomie și nu e minte.Asa e, ai dreptate.Si 1000000 daca-ti iese intr-un an și tot e bine.Face bine și jucatorului:căștiga mai mult, tu scapi de salariu lui și s-ar putea sa-si "dea drumul" la joc și sa mai câștigi alte sase.Dar la noi ca la nimeni

dinamo100
dinamo100  •  05 Iulie 2023, 09:29

Povesti de adormit copiii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează