FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, datoare: „Fac memoriu la Comisia de Licențiere” » De ce șefii din Gruia îi șicanează intenționat pe cei 3 foști angajați

Valeriu Bordeanu a lucrat cu Petrescu la CFR Cluj, iar acum are de încasat bani de la clujeni // FOTO: Imago
Valeriu Bordeanu a lucrat cu Petrescu la CFR Cluj, iar acum are de încasat bani de la clujeni // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021 09:34 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 10:01

În plin proces de licențiere pentru sezonul viitor, CFR Cluj va fi dată în judecată de trei foști angajați din cauza restanțelor salariale.

Valeriu Bordeanu, Costin Curelea și Bogdan Aldea, foști membri în staff-ul lui Dan Petrescu, au bani de recuperat de la campioana României și vor apela la căile legale pentru a-i obține.

„Sunt foarte dezamăgit! Nu mă așteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situații în care am suplinit și funcția de antrenor principal, așa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut.

Sunt datorii din luna septembrie. Atunci au zis să înțelegem situația, mai ales că am vorbit cu Marian Copilu. Așa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata pana la 20 decembrie. Dar, nici acest termen nu s-a respectat. Voi depune memoriu la Comisia de Licențiere! Nu am crezut că se va ajunge aici”, a spus Valeriu Bordeianu, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj îi șicanează pe cei trei și nu se teme pentru licență

Surse GSP.ro susțin că șefii lui CFR Cluj nu se tem că echipa nu va lua licența, bazându-se pe derogarea dată de FRF, care permite ca 15% dintre datoriile către angajați să fie amânate și scoase din dosarul de licențiere.

Cei trei ar avea de recuperat în medie cam 30.000 de euro, bani pe care clubul nu i-a plătit în mod intenționat, după ce la meciul din Europa League, cu ȚSKA Sofia, primul după plecarea lui Petrescu, echipa risca să nu aibă antrenor. Bordeianu a acceptat cu greu, după insistențele conducerii, să stea pe bancă, deși inițial nu dorea să o facă pentru că așa îi ceruse „Bursucul”.

Astfel, ca urmare a acelui episod, conducerea lui CFR a tot întârizat plata datoriilor către Bordeanu, Aldea și Curele.. Șefii campioanei știu că vor pierde procesul cu cei trei și că vor fi nevoiți să achite sumele, dar i-au amânat pentru a-i șicana.

Sursele Gazetei susțin că cei trei trebuie oricum să se adreseze către Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, nu către Comisia de Licențiere, speța neavând legătură cu licența pentru Liga 1.

VIDEO Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan de la meciul cu Dinamo: „Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Miză colosală în ultima etapă: motivul pentru care FCSB și CFR Cluj trag cu dinții de primul loc + cine e avantajată

Fiecare echipă cu arbitrii ei „de casă”! Concluzii incredibile: cine sunt „aliații” lui FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
di.canio
di.canio  •  08 Aprilie 2021, 10:37

Pana la urma, conducerea politica a lui 1907 Kolozsvár precum și patronul de fațada , *** varga au reușit sa îl facă pe Dan Petrescu sa plece! S-au ales cu *** in loc sa îl aducă pe Minteuan! :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

di.canio
di.canio  •  08 Aprilie 2021, 10:34

Ăștia ne-au reprezentat prin Europa?! Super profesioniștii din Kolozsvár?! Acolo unde este Paradisul?! Treci munții Carpați și ajungi in “Viena “?! FCSB - KVSC Kolozsvár 3-0 :)))))

ucv1948
ucv1948  •  08 Aprilie 2021, 10:33
Postat de martipan1 pe 08 Aprilie 2021, 10:13

din pacate nu trebuie sa invete ca conducerea e tot de pe la bucale e

Țipă limba română la tine ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează