FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, decizie clară în cazul lui Denis Alibec și Constantin Budescu: „În proporție de 90% așa va fi”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 10:23

CFR Cluj i-a adus în această iarnă pe fundașul Denis Ciobotariu (21 de ani) și pe mijlocașul lateral (30 de ani) și pare hotărâtă să nu mai aducă alți jucători.

Bogdan Mara, director sportiv al campioanei, a declarat că CFR Cluj nu este interesată de jucătorii Astrei atacantul Denis Alibec (29 de ani) și mijlocașul ofensiv Constantin Budescu (30 de ani). 

„Nu putem spune că s-a încheiat perioada de transferuri. Mai vedem după ce vom face după ce terminăm meciurile amicale. Dar în principiu, în proporție de 90%, acesta e lotul cu care vom aborda returul. 

Nu mai suntem interesați de Budescu și Alibec. Nu am făcut nicio ofertă concreta pentru ei! Nu au existat discuții serioase”, a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport. 

1.500.000 de euroeste cota lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt

4.000.000 de euroe suma la care Budescu este cotat

Citește și:

Dan Petrescu ia titluri, Gigi Becali crește copii » Cealaltă dimensiune a rivalității CFR Cluj - FCSB: campioana, printre cele mai „bătrâne” echipe din Europa!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  21 Ianuarie 2020, 15:19

aaaaaaaaaaaaaaa voi nu aveti gratare

icostin66
icostin66  •  21 Ianuarie 2020, 13:36

Sa fim seriosi... Budescu in fata unui fundas adevarat nu misca... Iar Alibec nu se va maturiza niciodata, este labil psihic si predispus la accidentari... Nici el nu misca daca are ca adversar un fundas de calitate...

864670430247166
Cornaciu Raul  •  21 Ianuarie 2020, 12:44
Postat de Claude SH pe 21 Ianuarie 2020, 12:10

Poate la pachet meritau 4 milioane, totuși sunt jucători de Națională. Ajutau CFR atât în față, cât și la mijloc, iar Alibec dacă îl pui în valoare, e diamant. Poate chiar pentru un viitor transfer afară

Alibec are 29 de ani, iar Budescu 31 de ani. Nu se justifica 4 miliaone pe 2 jucatori care au dat randament doar in liga 1. Ambii sunt spre apusul carierei avand in vedere si conditia fizica. CFR a investit pana acum 3 miliaone d euro in tansferuri intr-o perioada de 3 ani. S-a dus vremea fotbalului cand aruncai cu banii pe geam, altfel ai soarta Vasluiului. CFR are o politica in a se orienta spre jucatori care au facut performanta candva in fotbal si care stiu fotbal gen Tucudean, Djokovic, Deac, Arlauskys, Chipciu si fara sa arunce sume exorbitante. Sa fim sinceri cu Alibec si Budescu la ora actuala nu poti face fata pe plan international. In Europa si la Nationala trebuie sa mai pui si osul, nu doar floricele.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează