FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, ofertă pentru Alibec: „Domnule Niculae, lasă-l să plece!”

Oferta lui CFR Cluj  pentru Denis Alibec
Oferta lui CFR Cluj pentru Denis Alibec

Articol de , , - Publicat duminica, 23 august 2020 22:27 / Actualizat duminica, 23 august 2020 22:55

CFR a oferit un milion de euro pentru Alibec. E o propunere în plus după acelea pe care le-au înaintat Gaziantep și Samsun. Denis, mama lui, Coman și Andone vor să se facă transferul, patronul Ioan Niculae îi ține pe toți în suspans. 

Tratativele pentru vânzarea lui Denis Alibec în Turcia, la Gaziantep sau la Samsun, l-au bulversat pe atacant: "Mental, eu nu mai pot să fiu la Astra! Am vorbit cu patronul, l-am rugat să mă lase să plec. A zis că se mai gândește două sau trei zile. Nu știu unde aș merge, oriunde!". „Cea mai bună decizie pentru viitorul lui Denis ar fi să meargă la Șumudică, la Gaziantep", crede președintele Dani Coman.

Oferta campioanei pentru Alibec: jucătorul ar câștiga mai mult ca la turci

Gaziantepspor oferă 600.000 de euro și 30 la sută dintr-un viitor transfer al atacantului. Samsun, din liga a doua, ar contraataca propunându-i lui Denis un salariu mai bun. Clubul lui Șumi îi plătește 500.000 de euro pe sezon. „Cu prime ar ajunge la 700.000 de euro anual" e convins tehnicianul român. Gaziantep a terminat a 8-a sezonul trecut din Turcia și speră să urce acum, după achizițiile pe care le va opera clubul lui Șumudică.

Discuția lui Denis cu Niculae nu a constituit singura rugăminte adresată celui din urmă, pe patron l-a sunat și mama fotbalistului ca să-l implore să accepte transferul în Turcia. 20.000 de euro încasează lunar Alibec la Astra. El ar câștiga în Turcia de trei ori mai mulți bani. Giurgiuvenii l-au readus de la FCSB cu un milion de euro.

CFR a propus un milion de euro în schimbul atacantului în vârstă de 29 de ani. Denis nu ar câștiga la Cluj la fel de mult cât ar lua în Turcia, dar oferta "cash" e cea mai bună pentru Astra și i-ar permite să participe în preliminariile cupelor europene. Ardelenii i-au transmis clar oferta patronului Ioan Niculae și urmează ca el să hotărască, să aleagă destinația lui Alibec. 

"Jucătorilor le-au fost achitați banii pentru aprilie și pentru mai, încercăm ca în săptămâna următoare să ajungem cu salariile la zi"
Dani Coman, președintele Astrei

"Trebuie să se clarifice urgent situația fotbaliștilor care vor să plece, doar așa echipa ar putea să arate mai bine în meciurile următoare. Să se știe exact cine rămâne și cine pleacă! Alibec nu mai e cu gândul la Astra, deși a insistat să joace. Îl înțeleg, că am jucat și eu fotbal și am fost în situația în care se află el acum, aproape de un transfer"
Bogdan Andone, antrenor Astra

"Au fost discuții și înainte de a intra în cantonament, tensiuni pe ultima sută de metri. Echipa trebuie să progreseze și ca pregătire fizică, și ca relații de joc, dar astea nu sunt posibile dacă nu se rezolvă toate discuțiile despre plecări! Eu m-aș bucura pentru jucătorii care ar ajunge la alte cluburi, plătiți mai bine. Înaintea meciului cu FCSB n-am lucrat mai nimic"
Bogdan Andone, antrenor Astra

„Cantonament doar cu niște bani"

Vineri, cu o zi înaintea partidei cu FCSB, echipa încă nu știa dacă avea să petreacă noaptea în cantonament. Programul așa prevedea, ca jucătorii să rămână închiși de vineri după-amiază până la meci, dar ei au protestat din cauza restanțelor salariale și au transmis conducerii că acceptau claustrarea doar dacă le erau virați niște bani. Clubul le-a plătit, până la urmă, o jumătate din luna aprilie și o jumătate din luna mai. 

În celelalte jumătăți din lunile acestea, lotul s-a aflat în șomaj tehnic, în baza ordonanțelor guvernamentale care le-au permis cluburilor să suspende contractele sportivilor profesioniști. Echipa a acceptat, finalmente, să stea în cantonament.

CITEȘTE ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1:

Mihai Stoica a început scandalul cu CFR Cluj: „Intervenție regulamentară doar în MMA! Abia aștept să aud cum vrea Petrescu VAR”

CLINCENI - CFR CLUJ 1-2. Dan Petrescu anunță schimbări masive în lot: „Unii trebuie să plece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
risc_mix
risc_mix  •  24 August 2020, 13:28
Postat de nenea007 pe 24 August 2020, 13:00

...:)...Judeca putin, dupa aia mai judeca inca putin si apoi fa-te de ras...:)... Stii care este diferenta intre ''pretul'' unui jucator si ''clauza de reziliere''?!...

Se pare ca esti mai prost decat aia doi. Ba prostovane, daca exista o clauza de reziliere nu mai conteaza ,,pretul'' jucatorului. Cine plateste clauza il poate lua pe jucator fara acordul clubului. Deci, pt prosti ca tine sa dam un exemplu.Daca unui jucator i s-a fixat o clauza de 100.000 la semnarea contractului dar intre timp a crescut in valoare si a ajuns la o valoare de piata de 5.000.000 . cine plateste cei 100.000 il ia si gata. Nu conteaza ca el valoreaza 5.000.000. Ai inteles cap patrat?

nenea007
nenea007  •  24 August 2020, 13:00
Postat de risc_mix pe 24 August 2020, 12:25

Eu am spus de multe ori ca Udrea si Craitoiu scriu numai aberatii. Terminati ba cu minciunile voastre. Pai cum sa ofere CFR 1.000.000 E daca clauza de reziliere e de 800.000E? Deci de ce ar plati cineva 1.000.000 cand il poate lua cu 800.000? Pai voi credeti ca Nelu Varga e vreun prost? Ba jurnalistii lu' peste, puteti apela putin la logica inainte de a pune pe hartie asemenea gogomanii?

...:)...Judeca putin, dupa aia mai judeca inca putin si apoi fa-te de ras...:)... Stii care este diferenta intre ''pretul'' unui jucator si ''clauza de reziliere''?!...

emil1986
emil1986  •  24 August 2020, 12:59
Postat de dodo001 pe 24 August 2020, 11:37

Modou Sogou, Olimpique Marseille, 3.3 milioane euro, Dubarbier in Ligue 1, Bus in Premiere League la Sheffield, Culio in Primera Division la Mallorca si altii...nu m-am gandit prea mult

Concluzia - niciun roman n-a pris o echipa unde sa joace si sa faca performanta. Din acest punct de vedere CFR e un zero absolut.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează