FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0 //

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // „Frustrant, rușinos!” » Jucătorii lui Dinamo, debusolați: ce au spus Deian Sorescu și Ioan Filip

CFR - Dinamo 1-0 // foto: sportpictures.eu
CFR - Dinamo 1-0 // foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 23:13

Dinamo a rămas fără victorie și după etapa a 3-a din Liga 1, roș-albii pierzând pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 0-1.

Deian Sorescu, 21 de ani, folosit titular sâmbătă seara, a încercat să găsească explicații pentru declinul incredibil al echipei sale. 

„E frustrant. Ne pare rău că nu am reușit să obținem un rezultat mai bun pentru Mister Neagoe, care a trecut prin momente dificile. Nu-mi vine să cred că suntem pe ultimul loc, dar azi am făcut un meci mult mai bun. Chiar nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă cu noi. Am vrut să fie bine, să fim sus, dar avem mult de muncă. Nu trebuie să mai vorbim.

Mulțumim suporterilor că ne susțin și în aceste momente. Suporterii au multe întrebări, multe frustrări, trebuie să mergem să le mulțumim și să le explicăm ce se întâmplă”, a spus Sorescu. 

„L-am întrebat pe arbitru cine a faultat, mi-a zis că nu știe”

Mijlocașul Ioan Filip, 30 de ani, cel care a provocat penalty-ul din care CFR Cluj a înscris unicul gol al partidei, crede că Dinamo merita să obțină un punct pe terenul clujenilor.

„E o rușine. E rușinos ca Dinamo să fie pe ultimul loc. Încercăm să mai salvăm ce mai putem. Sperăm ca de la meciul viitor să începem să adunăm puncte”, a declarat Filip, la Look Sport. 

 Vezi și: CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Concluziile lui Sebastian Moga după o nouă înfrângere a „câinilor” + s-a luat de suporteri!

Citește AICI cronica meciului CFR - Dinamo 1-0!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
calinescu_
calinescu_  •  28 Iulie 2019, 09:21

PRUNEA TREBUIE SA-SI APERE FOTBALISTII IN FATA GRUPULUI DE PRESIUNE A ASA ZISILOR SUPORTERI ....!!!! ALTFEL EI TIMORATI FIIND, VOR PIERDE LA NESFARSIT ...!!!! PORTARUL E DE RASU- PLANSU ...!!!!! LA FEL BEJAN ....!!!! UN CASTIG MARE MI SE PARE SIN . EL TREBUIE AVANSAT LA MIJLOC ....!!!!! MARZIAK ESTE PENIBIL ....!!!!! RAUTA PE APROAPE ....!!!!! FILIP A FOST CEL MAI LUCID ....!!!!! UN 11 MAI COMPETITIV: STRATON ---MOURA ; MIHAI POPESCU ; CIUBOTARIU ; RICI GRIGORE ;--- SORESCU ; FILIP ;NISTOR ; SIN ;--- MONTINI ; MOLDOVEANU ; ---- IN ACEST MOMENT NU AVEM MAI BUNI ....!!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Iulie 2019, 09:18

Sorescule, ești cauză pierdută! Ești agitat ca o muscă fără cap și nimic altceva!

liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  28 Iulie 2019, 08:16

In Romanistan toti antrenorii sunt mister.Toti agramatii de fotbalisti au invatat cuvantul asta.Domnul nu exista in vocabularul lor.AuIQ negativ oricum

Vezi toate comentariile (6)
Comentează