FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // NOTE GSP Repetenții din „Ștefan cel Mare”: Ricardo Piscitelli și omul lui Mircea Rednic au fost cei mai slabi în „Gruia”

CFR Cluj - Dinamo 1-0 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj
CFR Cluj - Dinamo 1-0 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 08:58

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // „Câinii”au pierdut și în „Gruia”, în fața campioanei en-titre, deși Dan Petrescu a folosit o echipă plină de rezerve. După 3 etape, roș-albii au 0 puncte, 0 goluri marcate și 8 încasate. 

Pare că nimeni nu mai poate să stopeze criza fără sfârșit a lui Dinamo, care, deși a stat mai bine în defensivă la Cluj, nu a contat aproape deloc în atac. Băieții lui Sebastian Moga n-au reușit să-și creeze ocazii importante de gol pe durata celor 90 de minute și rămân singurii din Liga 1 fără gol marcat după primele 3 etape. 

Aseară, niciun dinamovist n-a ieșit în evidență în mod pozitiv, indiferent de compartimentul din teren. Florin Bejan și Andrei Sin au fost ezitanți în apărare și au primit nota 5, însă marele punct vulberabil din apărare a fost portarul Ricardo Piscitelli. Italianul a făcut câteva gafe de neînțeles care îi puteau costa scump pe dinamoviști, gazdele nereușind însă să profite.

Goalkeeper-ul a primit nota 4, la fel ca Ioan Filip. Mijlocașul, unul dintre puținii jucători rămași în echipă din perioada lui Rednic, a provocat penalty-ul din care clujenii au marcat golul victoriei. 

Din tabăra gazdelor, una înțesată de rezerve, cei mai buni jucători au fost Billel Omrani și fundașul Mike Cestor, fundașul venit de la Astra fiind un mare câștig pentru stilul de joc al lui Dan Petrescu. 

Vezi și: Mai jos de atât e doar „B”-ul! RUȘINE ISTORICĂ bifată de Dinamo după eșecul cu CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
popescu222
popescu222  •  29 Iulie 2019, 02:18
Postat de ios_ge pe 28 Iulie 2019, 12:29

Se putea bey anonimilor sa nu fie Rednic de vina pentru toate celea? Ati ramas lacheii lu' don'giovani. Giovanistilor!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mateiserban
mateiserban  •  28 Iulie 2019, 15:48

Ratatilor, se putea sa nu dati vina pe Rednic?? Cand Filip era campion cu Otelul si juca in Liga Campionilor cu Man Utd, Benfica si Basel (6 meciuri pierdute, e drept, dar cu Man Utd si Benfica erau superputeri si Basel e formatie buna, s-a pierdut cu ei nemeritat 1-2 si 2-3, nu cum pierde Viitorul cu 0-14) sau cand Filip era la Viitorul de ce nu ati scris ca "omul lui Hagi...."?? S-a dus si el 2 ani in Ungaria si nu oriunde, ci la fosta campioana Debrecen si acum v-ati trezit sa-l blamati pe Filip ca, vezi Doamne, nu mai stie fotbal de cand a plecat la unguri si e adus de Rednic.... Dar de Straton, Bejan, Sin si restul adusi de Prunea/Neagoe nu ziceti nimic??

ios_ge
ios_ge  •  28 Iulie 2019, 12:29

Se putea bey anonimilor sa nu fie Rednic de vina pentru toate celea? Ati ramas lacheii lu' don'giovani. Giovanistilor!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează