FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Ultrașii lui Dinamo nu se dezmint! Au întrerupt meciul 5 minute: torțe, petarde și scandări xenofobe și anti-conducere

Sectorul ocupat de fanii lui Dinamo în deplasarea de la Cluj // Captură TV Telekom Sport
Sectorul ocupat de fanii lui Dinamo în deplasarea de la Cluj // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 21:16

CFR CLUJ - DINAMO // Va mai fi vreodată liniște la Dinamo? Vremurile actuale înclină spre un NU categoric.

Suporterii „câinilor” s-au dezlănțuit și la meciul cu CFR Cluj de sâmbătă seara, pierdut cu 0-1. Prezenți într-un număr consistent în „Gruia”, deși Comisia de Disciplină a FRF le-a interzis accesul pentru următoarele 5 deplasări ale lui Dinamo, ultrașii au continuat duelul cu Ionuț Negoiță. Încă din startul partidei i-au adresat cuvinte grele șefului de la RIN, următorul pe lista acestora fiind Florin Prunea. 

„Florin Prunea, ești o mizerie!” a scos scandarea care a răsunat din piepturile celor 500 de suporteri dinamoviști aflați pe stadion. Fostul portar e în conflict deschis cu PCH după evenimentele tensionate ale ultimelor două săptămâni. 

Ultrașii dinamoviști au fentat vigilența forțelor de ordine și au intrat pe stadion cu materiale pirotehnice, de care au abuzat pe durata primei reprize. Aceștia au aruncat cu petarde, iar arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt partida timp de aproape 5 minute. 

Au „driblat” suspendarea!

Pentru incidentele din prima etapă, când mai mulți ultrași dinamoviști au intrat pe teren în deplasarea de la Constanța, Dinamo a fost sancționată cu o amendă de 15.000, ultrașii fiind interziși la următoarele 5 meciuri de pe teren străin.

Aceștia n-au ținut însă cont de măsura Comisiei de Disciplină și au făcut deplasarea la Cluj într-un număr mare. În ciuda suspendării, oficialii campioanei le-au permis intrarea pe stadion! O singură condiție: să nu poarte însemnele clubului. 

Urmărește AICI meciul CFR Cluj - Dinamo

Vezi și:CFR CLUJ - DINAMO // Sebastian Moga dezvăluie ce mesaj le-a transmis Eugen Neagoe jucătorilor + cum speră să obțină un rezultat mare în „Gruia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Iulie 2019, 14:55

Si ce-i cu asta? Ca si pana acum o sa le ia boii de la bicicleta si o-r sa traiasca linistiti, in pace si fericire pana la adanci batraneti! N-au pus inca nici o bomba... Deocamdata!

1221844387877140
Cosmin Mocean  •  28 Iulie 2019, 01:37

Și interzisi suntem mai multi ca unii ce au luat campionate..... Ce sa faci....mentalitatea nu se invata...o ai!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Iulie 2019, 01:28

retrogradate amandoua

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close