FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // VIDEO Florin Prunea, atac nimicitor după meci: „A fost execuție în direct! Vom cere să fie exclus pe viață din arbitraj”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 23:48

CFR Cluj a învins Dinamo, scor 1-0, în etapa a treia din Liga 1. Florin Prunea a criticat în termeni duri arbitrajul lui Andrei Chivulete, pe care îl vrea exclus pe viață din arbitraj.

„Ne simțim ca după o execuție în direct a lui Dinamo! Am avut penalty clar în prima repriză și ni s-a dictat un penalty pentru o cădere de calciu. Așa ceva rar mi-a fost dat să văd.

De mâine, dacă băiatul ăsta mai arbitrează, înseamnă că există alte interese. Repet, nu vrem să fie suspendat. Vom cere scoaterea definitivă a lui Chivulete din arbitraj! A fost viciere clară de rezutlat! Faze asemănătoare judecate total diferit. Băi, nea Chivulete, strici munca băieților! Nu e în regulă. Jucătorii îmi spuneau că îi tot amenință că le dă penalty. 

Asta e manieră de arbitraj de pe vremuri. Sunt de mult timp și eu în fotbal, văd anumite lucruri! Dacă observatorul îi acordă nota de trecere înseamnă că a fost cu premeditare”, a declarat Florin Prunea la GSP Live. 

Vezi AICI programul etapei #3 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (204)
198397847309468
Marian Voican  •  28 Iulie 2019, 22:07

Daca 0 echipa este mai slaba,inseamna ca trebuie sa-i fure si arbitrii? Este stiut ca Dinam0 nu mai merge bine de mult,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si furati.....

klauz
klauz  •  28 Iulie 2019, 15:01

Cum a ajuns *** asta arbitru? Oare pe nepotism??? Repet, nu am nimic cu nici una dintre cele doua echipe si nu ma intereseaza rezultatul, dar nepotul asta Chivulete e un incompetent si o gluma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  28 Iulie 2019, 13:26

Toate echipele neputincioase acuza arbitrajul.

Vezi toate comentariile (204)
Comentează