FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 3-1

CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // Concluziile lui Bratu după înfrângerea dureroasă de la Cluj: "Am fost trădați de acest lucru"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 23:05

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a trasat concluziile după înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul campioanei CFR, 1-3. 

"Am văzut spirit la echipa mea, a luptat până în ultimul moment. Maturitatea ne lipsește, acest lucru ne-a trădat. Am avut 1-0 și, având mulți jucători tineri, n-am reușit să ținem de rezultat. Putem învăța din aceste înfrângeri. Sper să încercăm să nu mai greșim în următoarele meciuri.  Am primit niște goluri pe care nu ar trebui să le mai luăm.

Am jucat cu campioana României, o echipă care a făcut investiții enorme. Nu ne-am făcut de râs. Timp de 60 de minute, CFR nu și-a creat multe ocazii de poartă. Ușor-ușor sper să creștem. Tinerii au nevoie de încredere și, cu timpul, cred că putem forma o echipă competitivă la Dinamo. 

Îl felicit pe Țucudean, trece printr-o formă bună, iar de beneficiile lui ar putea profita și de echipa națională. Ar fi o mândrie ca și un jucător de la Dinamo să fie convocat la națională",a  spus Bratu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // Țucudean își distruge fosta echipă cu o "dublă" de senzație » Echipa lui Bratu a condus 5 minute, dar nu i-a putut face față campioanei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
2036290743290484
Ion Marin  •  20 August 2018, 14:01

La Cluj am sperat la mai mult, dar daca nu stii sa faci marcaj la oamenii fara minge , nu poti spera la nimic, daca nu ai 2 atacanti care sa stie cu mingea si sa stie sa dea si gol, iar nu poti spera la nimic.Si Axente si Daniei Popa nu stiu cu mingea si alearga de parca ar fi legati de picioare , adica impiedicati precum animalele legate cu funia de picioarele din fata , ca sa stea pe loc .A avut dreptate nea Cornel cand a zis ca joaca sotronul , adica alearga impiedicat.Mister Bratu nu a inteles nimic, nici Negoita si nici ala care zice ca e presedinte de club David.Eu cred ca dupa meciul de la Cluj ar trebui sa aiba toti insomnii , pentru ca dupa etapa viitoare vor intra in hora retrogradarii.Se imbata cu apa rece , daca cred ca fara sa l lucreze pe Sorescu , care nu stie sa stea in teren si nu stie sa alerge si sa dribleze , cred ca va ajunge jucator, sau ca in atac cu alta "piesa " Moldoveanu , nu vor face nimic altceva , decat sa joace in B la anu.Toti , si Bratu si Negoita si semidoctul in fotbal si management sportiv David, au dormit in perioada de vara.Sunt multi jucatori de valoare si in divizia B, DARA TREBUIE SA AI OCHI , cum aveau arhitectii lui Dinamo de dinainte de anul 1989 ,Traian Ionescu , Nicusor , Angelo , LUCESCU iar deasupra lor se afla cineva care a fost contestat , dar Dinamo ii datoreaza enorm , TUDOR POSTELNICU.Pai pe vreme lui dupa o infrangere era dezastru , iar locul 2 insemna , multe sedinte si instructie cu aia care gestionau ech

2036290743290484
Ion Marin  •  20 August 2018, 13:44

Postat de Ion Marin pe 07 August 2018, 15:23 BRATU, antrenor de 5 bani , atac de 3 bani si aparare de 2 bani.I am cantat de multe ori aici ,ca daca nu si aduce un fundas central de clasa , un fundas stanga si un atacant de clasa , la anul dupa play off , va fi in DIVIZIA B, DAR CRED CA NU L APUCA CRACIUNUL LA DINAMO CU STRATEGIA LUI SCHIOAPA si goluri luate de Cascadorii rasului, cu Steaua , unul , cu Medias altul si cu aceasta aparare , tot asa de la A LA infinit , TIMPUL TRECE REPEDE , SI VA FI ALT AN CATASTROFAL LA DINAMO.Popovici , are forta in sut , nu a batut nicio lovitura libera, trebuie urcat mijlocas stanga.Adu jucatorii de valoare de care ai nevoie, in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Bratu va pierde pe incapatanarea lui excesiva , asa cum a facut si IOAN ANDONE.

sabaton
sabaton  •  20 August 2018, 11:54
Postat de Costel Pisleaga pe 20 August 2018, 09:05

MUTIU - DELORGE , EHMANN , POPESCU , POPOVICI - HANCA , NISTOR - MOLDOVEANU , GOMELT , TIRCOVEANU - POPA(pesic) !!!

cu echipa ta ..iesim campioni ( la juniori ) ...in liga 1 play out scrie pe noi ..............MAI TERMINATI MA CU TINERI IN ECHIPA ...CE ECHIPA ATI VAZUT VOI CA JOACA CU 5 TINERI IN ECHIPA ....cum vrei sa castigi un campionat cu copii ??? ne trebuie jucatori cu experienta si un patron care baga banii in echipa ....negoita castiga bani frumosi de pe urma lui dinamo ..EL ESTE PRINCIPALUL VINOVAT .....o singura cupa a ligii in era Negoita ...mai slab decat primarul din voluntari

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close