FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

CFR CLUJ - DINAMO // Dan Petrescu anunță surprize cu Dinamo: „Trebuie să risc!” + Ce jucător „va intra din prima”

FOTO: Sporpictures.eu
FOTO: Sporpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 19:47

CFR Cluj primește vizita lui Dinamo sâmbătă, de la ora 21:00. Dan Petrescu anunță schimbări importante în echipa de start. 

„Mai am o zi să mă gândesc la echipa pe care o voi trimite în teren. Ar fi normal să trimit jucători mai puțin ulilizați. Butean va juca din prima. Din ce mi-a spus a făcut pregătirea cu Astra. Arată foarte bine fizic. În plus, nu avem soluții. Trebuie să risc, așa cum am făcut și la Clinceni.

Sper să facă față la un meci de asemenea nivel.

Dinamo e Dinamo orice ai face. Meciul e jucat în condiții speciale. La ei antrenorul a pățit ce a pățit și nu va sta pe bancă. La noi vor fi schimbări foarte multe. E imposibil să fim cu cea mai bună echipă.

Nu am avea efectiv timp să ne revenim. Trebuie să avem și trei tineri în lot. În ultima vreme au avut prestații bune”, a declarat Dan Petrescu în conferința oficială de presă dinaintea meciului cu Dinamo. 

„Dinamo are numai jucători cu experiență în primul 11. Bejan, Filip, Moura, Sin, Montini. Sperăm fă facem totuși un meci bun. Avem nevoie de trei puncte”Dan Petrescu 

Vezi și: 

Dan Petrescu i-ar vrea pe George Pușcaș și Alexandru Chipciu: „Mă duc pe jos și îl aduc de acolo!”

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
spritz123
spritz123  •  26 Iulie 2019, 20:59

danutz a incercat o mare cacealma..a vrut sa-i baga in teren pe aia de la "sanatatea" sau cum le zice..."virusii verzi"...asa meciul era mai echilibrat..dar marele florinica prunica ...a observat in ultimul moment

kordell
kordell  •  26 Iulie 2019, 20:38
Postat de babahuda pe 26 Iulie 2019, 20:23

daca nu joaca hulio e bine ..cel mai fotbalist pacat ca are 35 de ani dar alearga de zici ca are 20 .stie jocul la mijloc f bine ..

Multumim pentru clarificari dom profesor !

babahuda
babahuda  •  26 Iulie 2019, 20:23

daca nu joaca hulio e bine ..cel mai fotbalist pacat ca are 35 de ani dar alearga de zici ca are 20 .stie jocul la mijloc f bine ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează