FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

CFR CLUJ - DINAMO // Dan Petrescu s-a confesat cu 30 de minute înaintea înfruntării cu Dinamo: „Nu e normal ce am făcut!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 20:34

CFR Cluj și Dinamo se înfruntă în etapa cu numărul 3 din Liga 1. Dan Petrescu a schimbat 10 dintre jucătorii utilizați în meciul cu Maccabi Tel Aviv, 1-0, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. 

CFR Cluj - Dinamo e liveTEXT AICI

„Nu e ceva normal ce am făcut, dar nu puteam să risc ca la trei zile după un meci foarte greu să intre aceiași jucători. Avem o echipă care are o vârstă. Rămâne de văzut dacă am fost inspirat sau nu. Va fi un meci interesant. Dinamo nu e o echipă de neglijat.

Butean va fi la debutul pentru noi. Nu l-am văzut prea mult la antrenamente. Nici asta nu e genul meu, dar am vrut neapărat să protejez jucătorii. E un risc pe care mi-l asum”, a spus Petrescu cu 30 de minute înaintea meciului la TV Telekom Sport. 

Arlauskis, singurul rămas în primul „11”

Petrescu a schimbat toți jucătorii de câmp pe care i-a utilizat miercuri la meciul cu Maccabi Tel-Aviv, 1-0. Singurul jucător care se mai regăsește pe teren față de meciul din Israel este portarul Arlauskis. Abia semnat în această săptămână, Butean intră direct în primul „11” la campioană.

Cum arată CFR Cluj cu Dinamo: Arlauskis - Butean, A. Mureșan, Cestor, Peteleu - Itu, Hoban, L. Aurelio - M. Pereira, V. Costache, A. Păun

Cum a arătat CFR Cluj cu Maccabi: CFR: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Culio, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, Omrani

Vezi și: 

Galeria lui CFR Cluj, comunicat dur la adresa conducerii din Gruia: „Este o bătaie de joc la adresa suporterilor!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 Iulie 2019, 11:36

Deac e cel mai slab jucator din inceputul asta de campionat ! Echipa Nationala a mai pierdut un jucator !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează