FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00

CFR CLUJ - DINAMO // VIDEO + FOTO Sebastian Moga va fi antrenorul lui Dinamo la meciul cu CFR Cluj: „O să avem altă mentalitate, altă atitudine! Asta înseamnă Dinamo”

Andrei Sin și Sebastian Moga +1   FOTO
Andrei Sin și Sebastian Moga

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 10:39

Dinamo va juca sâmbătă, de la ora 21:00, contra campioanei CFR, într-un meci care sa va juca la Cluj. Pe banca echipa roș-albe va sta secundul Sebastian Moga, care-i va lua locul lui lui Eugen Neagoe, după problemele pe care acesta le-a avut la inimă la meciul cu Craiova.

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Sebastian Moga a vorbit azi la conferința de presă despre duelul cu CFR Cluj și despre situația incertă de la Dinamo.

„E un meci dificil, jucăm contra campioanei din ultimii doi ani. CFR-ul poate face două echipe. Chiar dacă Dan Petrescu va menaja câțiva jucători, CFR-ul rămâne o echipă valoroasă.

Avem aproape tot lotul valid, mai puțin Nistor. Dan face pregătirea normal, dar sunt șanse mici să contăm pe el. Eu am încredere mare în jucători. Trebuie să arătăm că nu ăsta e Dinamo. E o responsabilitate mare și am încredere că băieții vor avea o altă atitudine.

O să avem altă mentalitate, altă atitudine. Asta înseamnă Dinamo. Jucătorii, când intră în teren, trebuie să uite de tot. Să nu țină cont de presiune, de emoții”, a declarat Sebastian Moga.

 

„Eu voi conduce meciul cu CFR Cluj”

Moga a vorbit și despre Eugen Neagoe și despre plecarea antrenorului și a staff-ului de la Dinamo.

„Cel mai important e că Eugen se simte bine. Ne-a transmis să facem tot ce ține de noi pentru victorie și că are încredere în noi. Am vorbit cu el despre antrenamente. Nu poate sta departe de echipă, de fotbal. Încă nu știm ce se întâmplă la Dinamo. Până la meciul cu CFR mă ocup eu de echipă. După aceea vom vedea ce va fi.

Toate probleme din interior au contat. În plus, nici nu am avut toți jucătorii de la începutul pregătirii, nu am avut timp. Nu poți ca în 3 săptămâni să faci o echipă. Aveam nevoie de timp, dar acum am mai rezolvat din probleme. O să mai dureze puțin până se pune totul la punct. Noi am venit cu încredere”, a adăugat tehnicianul.

 

„Jucăm împotriva campioanei. Suntem obligați să facem o partidă bună și să obținem primele puncte din acest campionat. Din păcate, jocul nu a arătat prea bine. Sper ca în meciul de la Cluj să avem altă determinare și să obținem primele puncte”

„Am vorbit cu domnul Neagoe și i-am dat mesaje”Andrei Sin, fundaș Dinamo

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Eugen Neagoe are două oferte pe masă și le bate obrazul ultrașilor lui Dinamo: „Nici nu venisem bine și m-ați contestat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  26 Iulie 2019, 15:06

Așa au zis și neagoe și prunea, după meciul cu viitorul! Apoi au sărit la gâtul suporterilor!

2182303128564466
Cristi Momir  •  26 Iulie 2019, 14:01

E clar. Dacă crede că are vreo șansă cu CFR-ul

jaleimensa
jaleimensa  •  26 Iulie 2019, 13:03

Iar va paste manita :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează