FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

CFR Cluj e în doliu » S-a stins Zoltan Cantor, autorul a două cărți memorabile despre echipa din Gruia

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 12:14 / Actualizat joi, 18 martie 2021 12:17

Unul dintre cei mai apreciați autori, dar și suporteri ai clubului CFR Cluj, Zoltan Richard Cantor, a încetat din viață, astăzi, după o luptă extrem de grea.

„De astăzi, el nu mai este printre noi, însă pasiunea mărturisită zi de zi pentru echipa favorită îi va păstra vie memoria în rândul suporterilor feroviari. Lasă în urmă o comoară de neprețuit. Mii de fotografii, lacrimi și zâmbete CFR-iste, momente unice surprinse de-a lungul anilor. A fost co-autorul a două volume – «100% CFR – Centenarul unui vis» și «Vestiarul campionilor» – care îmbrățișează trecutul secular al echipei noastre”, este mesajul postat în această dimineață de CFR Cluj.

Gazeta Sporturilor a numit "Vestiarul campionilor" poate cel mai bun produs editorial din România. Cu un format grafic fascinant, amestecând poezie, statistică şi fotografii cuceritoare, Zoltan Cantor, Andreea Cantor, Ciprian Rus şi Ciprian Butnaru au acoperit istoria echipei CFR Cluj

În ultimele zile de viață, Zoli Cantor fusese internat în stare gravă la Clinica de Chirurgie Generală I. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 20 martie, de la ora 12:00, în Cimitirul Central (Hajongard) din Cluj-Napoca.

Dumnezeu să-l ierte!

Drum lin spre stele, Zoli Cantor! ⚫ Zi tristă pentru familia CFR... Unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei...

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Thursday, 18 March 2021

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luisharcsa
luisharcsa  •  18 Martie 2021, 17:56

RIP Zoltan

martipan1
martipan1  •  18 Martie 2021, 14:50

RIP Zoli!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează