FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - EMELEC 3-2 // VIDEO Dan Petrescu a vrut să scoată echipa de pe teren: „Aveam dubii cu arbitrii, să nu facă ce făceau în alte cantonamente”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 16:03

CFR Cluj a câștigat ultimul meci amical al stagiului de pregătire din Spania. Clujenii i-au învins pe ecuadorienii de la Emelec, scor 3-2, într-o partidă extrem de tensionată.

Dan Petrescu s-a enervat în repriza secundă, la scorul de 2-1, când „centralul” partidei l-a eliminat pe Alexandru Păun. Formația din Ecuador a marcat la acțiunea imediat următoare, iar Dan Petrescu a vrut să scoată echipa de pe teren. 

Sursă video: Facebook @CFR Cluj

Dan Petrescu: „M-am enervat și azi!”

„Am reuşit să mă enervez şi azi. Am vrut să stau calm, dar aveam dubii despre arbitru, poate face alte lucruri, ca în alte cantonamente. Era o fază aşa de clară ce s-a întâmplat... M-a mirat, a văzut toată lumea, numai el nu a văzut ce trebuia să vadă.

Mi-a zis să îl schimb pe Păun, adică să scot cel mai bun jucător de pe teren, că îi dă roşu. Păi tu trebuie să dai roşu la celălalt, nu la noi. M-a enervat. Jucătorii m-au determinat să rămân în teren, toţi. Era păcat să piardă. Dar vă daţi seama că ne doream şi noi să câştigăm astăzi, pentru moral, indiferent că era amical şi era totul bine, era 2-1 cu o echipă foarte bună, care a venit şi cu suporteri”, a declarat Dan Petrescu conform TV Telekom Sport. 

Echipa folosită de Dan Petrescu: I. Rus - Chipciu, Vinicius, Cestor, Suic - L. Aurelio, Hoban, Pereira - Costache, L. Traore, Păun.

Golurile „feroviarilor” au fost marcate de Vinicius, Alexandru Păun și George Țucudean, în minutele de prelungire ale partidei. 

Vezi și: 

CFR CLUJ // Otto Hindrich, liceanul din poartă » Primește temele pe WhatsApp și le face seara, în cantonament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
parpalache
parpalache  •  27 Ianuarie 2020, 14:34

He,he Craitzoiule!Sa nu te deochi, da destept mai esti!***-sa nu treaca o zi fara stiri despre"steaua"!Uite iti zic si eu una:Daca Voluntari nu retrogradeaza nici in sezonul asta,va intra in istoria fotbalului romanesc-ba chiar si a celui european-ca echipa care a scapat de la retrogradare... sapte ani la rand!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  26 Ianuarie 2020, 19:07

sa-i aduca lu pinalty arbitri de care trebe si la amicale

geogeo
geogeo  •  26 Ianuarie 2020, 17:00
Postat de 1745flo pe 25 Ianuarie 2020, 17:53

Gigist prost e pleonasm!

Dinamovist destept e contradictie in termeni, iar Dinamo playout e pleonasm adevarat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează