FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Krasniqi, motiv de scandal între impresari! A răbufnit la adresa lui Ioan Becali: „Să nu interferăm!” + „Valorează 4 milioane”

Ermal Krasniqi // FOTO: Imago
Ermal Krasniqi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 15:56 / Actualizat marti, 21 martie 2023 18:27

Stefano Salvini, agentul italian al atacantului kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani), a ținut să lămurească situația fotbalistului din Kosovo care a impresionat în startul sezonului în tricoul lui CFR Cluj. 

Peninsularul a dorit să ia atitudine după afirmațiile fostului impresar Ioan Becali, zilele trecute, care a transmis că atacantul este curtat deja „de un anumit club". 

S-a vorbit deja de faptul că Lazio Roma îl monitorizează pe Krasniqi, lucru evidențiat deunăzi și de GSP.ro, mai ales că Maurizio Sarri l-a remarcat pe Ermal după dubla directă dintre cele două cluburi în Conference League.

Jucătoarea care a produs una dintre marile surprize ale anului în tenis anunță: „Vin să joc cu mare plăcere pentru România. Visul meu e să fiu în Top 10”
INTERVIU
Jucătoarea care a produs una dintre marile surprize ale anului în tenis anunță: „Vin să joc cu mare plăcere pentru România. Visul meu e să fiu în Top 10”

„Krasniqi valorează în jurul a 4 milioane de euro"

„Krasniqi este un jucător de care este interesat un anumit club. Este kosovar, e și albanez. Eu am un prieten de origine albaneză care are o funcție la o echipă importantă și s-ar putea realiza ceva (n.r. - cel care corespunde acestui portret este Igli Tare, directorul sportiv de la Lazio, echipă care a jucat recent cu CFR Cluj).

Depinde de el. Nu pot să spun din ce țară este clubul. Dar el este un jucător important. Are doar 24 de ani, a venit din neant, nimeni nu l-a văzut. Doar Dan Petrescu. Și uite că este surpriza CFR-ului. Cred că valorează în jurul a 4 milioane de euro", a declarat Giovanni la Fanatik.

4goluri și un assist a reușit atacantul pentru CFR Cluj în 12 meciuri

„Nu are rost să interferăm, jucătorul e cu gândul doar la CFR Cluj"

„Jucătorul este fericit cu contractul de la CFR Cluj, vrea să fie din ce în ce mai bun. Momentan, face tot ceea ce depinde de el ca gruparea pe care o reprezintă să-și îndeplinească obiectivul, să fie campioană din nou. Iar el se pregătește pentru pasul următor. 

Krasniqi, motiv de scandal între impresari! A răbufnit la adresa lui Ioan Becali: „Să nu interferăm!” + „Valorează 4 milioane”
Salvini alături de Krasniqi și de agentul din Kosovo al atacantului, Telaku

Nu are rost să interferăm cu alți agenți, cu discuții despre transferuri, cu impresari care nu sunt autorizați de către noi. 

Doar eu și partenerul meu din Kosovo, domnul Kastriot Telaku, putem discuta despre transferuri, dar asta la vară, nu acum în plin sezon. În această lume, doar eu și partenerul meu din Kosovo putem discuta despre o eventuală tranzacție. Situația este simplă, din punctul nostru de vedere. 

Da, sunt formații care îl monitorizează pe Krasniqi, din fotbalul mare, dar el este concentrat exclusiv la CFR Cluj", a declarat Salvini pentru Gazeta Sporturilor.

200.000 de euroa plătit CFR Cluj pentru Krasniqi la începutul lui 2023, când l-a transferat de la Ballkani

Cei din lumea agenților mă cunosc și știu și numărul meu de telefon. Mă pot suna în cazul în care va apărea vreo ofertă concretă și putem vorbi. Fără să facem vreun show. Acum, jucătorul are nevoie de liniște.

- Stefano Salvini

VIDEO CU FAZA. Au trasat greșit linia ofsaidului la momentul decisiv din CFR Cluj - Rapid?

Citește și: 

Varga contestă strategia lui Gigi Becali: „E o prostie!”

CFR Cluj vine după Mazilu: „Va fi un briliant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  25 Martie 2023, 10:33

Problema e simpla. Jucatorul a semnat contracte de impresariat. Daca nu exista o eclusivitate anume, jucatorul poate avea 10 impresari, cine sare mai repede cu un contract bun, castiga. Deocamdata jucatorul a inceput bine, urmatoarele meciuri pot fi hotaratoare pentru el. Asta daca vrea sa plece la vara. Poate vrea sa astepte sa joace in cupele europene cu CFR Cluj si sa plece pe o suma mai mare, evident si salariu pe masura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează