FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj este pe cale să-și piardă golgeterul » Ce destinație a ales: "Îmi place vremea"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 16:32

Cristi Bud, golgeterul lui CFR Cluj, ia în calcul un transfer în străinătate, deși oamenii din conducerea clubului ardelean nu vrea să-l lase să plece pe atacantul de 31 de ani.   

De transferul lui Bud s-a interesat Rony Levy, fostul tehnician al Unirii Urziceni și actualul antrenor al ciprioților de la Anorthosis Famagusta.

"Îmi place țara și vremea. Glumesc! Orice pas în carieră pentru mine și pentru familie, financiar, e binevenit, dar deocamdată sunt aici la CFR și mă gândesc la CFR Cluj", a declarat fotbalistul, citat de TV Dolce Sport.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a susținut la finalul anului trecut că Bud nu este de vânzare, cel puțin până la vară. 

11 goluria marcat Cristi Bud pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1, precum și un gol în Cupa Ligii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1610711385807044
Misu Mihai  •  24 Ianuarie 2017, 14:45

Hai CFR. Victoria cu numarul 4 , de la ora 15 !

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2017, 17:23

Bud ar fi bine sa ramana. Este golgeterul CFR-ului ,are toate sansele sa devina al Ligii ,poate prinde Nationala ,de ce nu ? asta da goluri meci de meci ,nu ca si Alibec .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează