FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // EXCLUSIV I-au luat banii mințile? Mihai Butean trebuia să fie „noul Dan Petrescu”, dar nu mai prinde echipa la CFR

Articol de , - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 09:00

Mihai Butean era anunțat de Dan Petrescu că va ajunge mai bun decât a fost antrenorul său pe postul de fundaș dreapta, dar Mihai nici nu mai prinde echipa la CFR!

Butean, 23 de ani, a venit la CFR liber de contract, deși a fost ofertat și de FCSB. Acesta a ales Clujul în detrimentul echipei patronate de Becali, fiind convins de antrenorul Dan Petrescu, care i-a transmis: „Dacă vii la noi, am să te fac un fundaș dreapta mai bun decât am fost eu”.

Fostul giurgiuvean a pierdut însă echipa în ultima vreme. Ultima partidă în care apărătorul de bandă a fost folosit de Dan Petrescu a avut loc în Cupa României, Botoșani - CFR 2-2, pe 25 septembrie! De atunci, Butean a mai prins doar banca de rezerve, dar nu a fost introdus în teren.

CFR CLUJ // EXCLUSIV I-au luat banii mințile? Mihai Butean trebuia să fie „noul Dan Petrescu”, dar nu mai prinde echipa la CFR

Pleacă împrumut?

O cauză ar putea fi și trecerea bruscă pe care tânărul fundaș a făcut-o de la Astra, unde avea un salariu mic, la Cluj, unde câștigă 11.000 de euro pe lună. Deși este cea mai mică remunerație din Gruia, salariul lui Butean ar fi printre cele mai mari la Dinamo sau la Craiova.

Conform surselor Gazetei, oficialii clujeni iau în considerare să îl împrumute pe Mihai în această iarnă la o echipă capabilă să îi suporte o parte din salariu, dar și să aibă pretenții de play-off, în speranța că acesta se va repune pe picioare și va avea un nivel care să îl recomande ca titular la CFR. 

1 milion de eurovalorează Butean în acest moment, conform transfermarkt.de

4 meciuria jucat Butean pentru CFR în acest sezon de Liga 1

L-a umilit în Europa

În victoria CFR-ului de la Cluj, cu Rennes 1-0, Dan Petrescu l-a schimbat pe fundașul dreapta Andrei Peteleu în minutul 74. În loc să îl bage pe Mihai Butean, care era pe bancă, "Bursucul" a ales să îl trimită în teren pe închizătorul Ovidiu Hoban și să îl reprofileze pe mijlocașul central Mihai Bordeianu în flancul drept al apărării. 

CItește și:

Dan Petrescu, exasperat de programul încărcat al campioanei: „Nici nu știu pe unde vom dormi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
191168001870190
Neculai Macovei  •  12 Noiembrie 2019, 12:03

Dinamo 1leu, Butean 1 mil €! Cu ce fel de compresor a fost umflat?

1621544878110915
Ionel Alecu  •  12 Noiembrie 2019, 11:07

iata un jucator care a fost sfatuit bine in cariera , ce sa caute la ciobanul infractor dovedit ? acum este asteptat la cotitura de supusii *** ...este un jucator de mare valoare si vorba stapanului vostru cel mai bun din Europa fundas dreapta hahahahahahahha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  12 Noiembrie 2019, 10:57
Postat de sibelius pe 12 Noiembrie 2019, 10:09

Costache, Ionita, Andrei Radu, Mailat 4 dintre ultimele "mari transfesruri".

Costache joaca foarte bine. Mailat w si el de viitor, dar are ghinionul ca s-a nascut cu cateva ore prea devreme si n-a mai intrat la regula U21 anul asta

Vezi toate comentariile (14)
Comentează