FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // EXCLUSIV Premieră în istoria clubului: campioana îi retrage numărul lui Emmanuel Culio

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 10:14

CFR Cluj va retrage numărul 19, cel pe care l-a purtat Emmanuel Culio (36 de ani), după ce fotbalistul a luat decizia de a părăsi clubul din Gruia în această iarnă.

Astfel, conducerea campioanei României va recurge pentru prima dată în istorie la un astfel de gest, întrucât niciun alt fotbalist nu a mai beneficiat până acum de un astfel de privilegiu. Președintele Marian Copilu va înainta această propunere în următoarea ședință a Consiliului de Administrație. 

CULIO, DESPĂRȚIRE SURPRINZĂTOARE DE CFR

Culio, fotbalistul favorit al lui Dan Petrescu, a anunțat în urmă cu două săptămâni că va pleca de la campioana României. Motivul invocat de argentinian a fost unul personal: „Am plecat în Argentina pentru familie. Cel mai important lucru sunt soția și copiii. Tot ce am făcut în carieră a fost pentru ei. Decizia am luat-o deja. Am plâns 10 zile când am luat hotărârea. Am fost distrus în interior. Asta e viața. Aștept să mă întorc la CFR ca antrenor sau ca director sportiv”.

Pentru CFR, Culio rămâne ca o emblemă: are patru titluri de campion al României, două Cupe și două Supercupe. A prins și prima perioadă de mare succes a clujenilor, între 2007 și 2011, în era Paszkany și a revenit în 2017.

Argentinianul a mai bifat șapte cluburi în Europa: Galatasaray, Orduspor, Mersin Idman Yurdu, La Coruna, Zaragoza, Mallorca și Las Palmas.

VIDEO // Culio, ultimul meci în „Gruia” pentru CFR Cluj

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Marius Șumudică, negocieri în toi pentru aducerea lui Dan Nistor la Gaziantep! Salariul oferit mijlocașului + suma de transfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sasesase
sasesase  •  30 Decembrie 2019, 21:03
Postat de Nicolae Grecu pe 30 Decembrie 2019, 11:34

Tilincă, Anca și Coroian or fi făcutără furori prin Ioropa.

Parca au jucat finala cupei inrertoto daca îmi amintesc bine, și au pierdut cu Lens?! Antrenor Dorinel Munteanu

mosierul
mosierul  •  30 Decembrie 2019, 19:38
Postat de bulldenej pe 30 Decembrie 2019, 14:19

Si sa mai adaugam ca in ultima perioada s.a remarcat doar prin faulturi criminale si simulari ordinare de faulturi inexistente prin care *** a primit mereu "moca" de la arbitri lovituri libere periculoase sau penalty.uri !!!

....dar nu va reuși niciodată să-i depășească pe marii actori ai Stelei sau FCSB mai nou...vrei nume? Ia de aici: Lăcătuș, Bumbescu, Rădoi, Man, Adi Popa ....crezi că l-am uitat pe cel mai mare trișor!!??!?!...n-ai cum să îl uiți pe TĂNASE , cel mai bun

983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Decembrie 2019, 17:36

Cum se face ca toti mirlanii ce posteaza in aceasta fituica au un singur idol : ciobanul din Pipera ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează