FOTBAL  »  Superliga  »  INIMA SPORTULUI

INIMA SPORTULUI CFR Cluj și FC Argeș se alătură campaniei GSP care îl sprijină pe Florin Hidișan + Intervenția suferită astăzi, un „real succes”

Florin Hidișan are nevoie de ajutor
Florin Hidișan are nevoie de ajutor

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 19:50 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 22:42

CFR Cluj și FC Argeș se alătură campaniei GSP Inima Sportului, cea care-și propune să-l ajute pe fostul fotbalist Florin Hidișan, aflat la grea încercare.

Florin Hidișan (39 de ani), fost fotbalist la UTA, U Cluj, FC Brașov, FC Argeș sau Pandurii, se luptă cu o formă gravă de cancer. Starea acestuia s-a înrăutățit de la începutul anului, el având nevoie să meargă de urgență în Austria pentru a urma un tratament. 

FC Argeș, una dintre fostele sale echipe, și campioana CFR Cluj au decis să se implice pentru a-l ajuta pe Hidișan, postând mesaje prin care îi îndeamnă pe fani să îi fie alături în lupta cu boala.

ÎMPREUNĂ PENTRU FLORIN HIDIȘAN! 🙏🏼Familia CFR se alătură campaniei prin care îl sprijinim pe fostul fotbalist Florin...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 20 ianuarie 2022

Intervenție cu succes

Astăzi, lui Hidișan i-a fost montată cu succes o proteză gastrică, scopul acesteia fiind de a-l ajuta să mănânce. 

„Intervenția a fost un real succes. Domnul profesor doctor Tanțau a făcut încă o Minune pe lângă multe altele pe care le face zilnic. Îi mulțumesc pentru asta. Sper să fie un prim pas spre a putea ajunge în Austria, spre a reveni la chimioterapie, și că tumoarea o să dea înapoi

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor ce sunt lânga mine și mă ajută cu un gând bun sau o rugăciune. O să-i răsplătesc pe toți cândva, Și n-am s-o omit niciodată pe doamna doctor Matei Daniela, care m-a preluat din prima zi și mi-a dăruit speranța că se va găsi o modalitate să trecem peste acest moment delicat”, ne-a declarat Florin Hidișan. 

Conturile în care îl poți ajuta pe Florin Hidișan: 

  • CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801
  • CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801
Donează pentru Florin Hidișan - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 91.600 lei.
Strigătul de ajutor al lui Florin Hidișan: „Tumora a avansat mult” » Trebuie să plece de urgență în Austria, unde costurile sunt de 3.000 de euro pe zi
INIMA SPORTULUI
Strigătul de ajutor al lui Florin Hidișan: „Tumora a avansat mult” » Trebuie să plece de urgență în Austria, unde costurile sunt de 3.000 de euro pe zi

Strigătul de ajutor al lui Florin Hidișan: „Tumora a avansat mult”

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Florin Hidișan (39 de ani) s-a complicat teribil. Fostul fotbalist, ce luptă cu cancerul, nu mai putea mânca și avea nevoie de proteza pentru stomac care i-a fost montată astăzi. Acum, va trebui să meargă în Austria, unde costurile tratamentului sunt enorme, mai mult de 3.000 de euro pe zi.

De câte are nevoie Florin pentru a se pune pe picioare e greu de estimat. Ce știe sigur e că banii pe care îi are acum îi vor fi suficienți doar pentru câteva zile: „Din ce înțeleg, acolo totul costă. Undeva între 3-4 mii de euro pe zi. Nu am de unde, nu știu cum o să fac. Nu vreau să deranjez oamenii. M-au ajutat mult deja! Ce știu e că trebuie să rezolv urgent problema la stomac, apoi să reiau de urgență tratamentul cu chimioterapie pentru că tumora a avansat foarte mult”.

În campania „Inima Sportului”, inițiată de GSP, s-au strâns aproape 20.000 de euro. În plus, alte persoane, ce n-au vrut să-și dezvăluie identitatea, au virat bani direct în contul lui Florin.

CV-ul lui Florin Hidișan

  • 39 de ani
  • 107 meciuri în Liga 1 și 7 goluri
  • 110 meciuri în Liga 2 și 8 goluri
  • a jucat în carieră pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj

Dacă știți cazuri de sportivi cu probleme și credeți că ar putea fi ajutați prin campania Inima Sportului, ni le puteți semnala la adresa de email [email protected]

Citește AICI mai multe despre cazurile din campania „Inima Sportului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  21 Ianuarie 2022, 13:06

Sa, ți ajute Dumnezeu!!!

robotucigas
robotucigas  •  21 Ianuarie 2022, 10:55
Postat de planetfun pe 21 Ianuarie 2022, 09:55

Microsoft cumpara Blizzard cu 69 miliarde usd cache... prioritati. Lumea asta trebuie sa se schimbe.

Tara arde și baba se piaptănă. Dragul meu, tu intri sa scri aici ca nu ai cu cine sa comunici? *** Ați împânzit internetul, internetul este plin de proști. Știam asta ca nu suntem proști. Dar ce te deranjează pe tine? Dragul meu găsește ți niște oameni adevărați și comunică. Ești praf!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  21 Ianuarie 2022, 10:51

Însănătoșire grabnică!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează