FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-6

Două recorduri stabilite azi de CFR Cluj » Seară istorică pentru Petrescu și formația din Gruia

FOTO: Raed Krishan +29   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2022 22:30 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 22:37

CFR Cluj s-a impus clar pe terenul lui FC Argeș, 6-0. Scorul reprezintă o premieră pentru Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, dar și pentru club.

Aceasta a fost cea mai clară victorie din cariera alui Petrescu în Liga 1! Niciodată o echipă antrenată de Petrescu nu a câștigat la mai mult de 5 goluri diferența pe prima scenă din România.

În toată cariera lui în fotbalul autohton, doar de două ori s-a mai impus cu 6-0, de fiecare dată în B, ambele în 2003-2004, Sportul-Rarora Rm. Vâlcea 6-0 şi Sportul-Rulmentul Alexandria 6-0.

Măcel în Trivale » CFR o spulberă pe FC Argeș, iar Craiova IESE MATEMATIC din lupta la titlu!
FC Argeș - CFR 0-6
Măcel în Trivale » CFR o spulberă pe FC Argeș, iar Craiova IESE MATEMATIC din lupta la titlu!

Cea mai mare victorie din deplasare pentru CFR

Victoria repriză un record și pentru CFR Cluj. Este cea mai clară victorie obținută de CFR Cluj în deplasare în Liga 1.  Precedentul record era de 5-0, scor atins în două ocazii: pe 15 mai 2012, cu CS Moveni și pe 21 aprilie 2013, cu Gloria Bistrița.

CFR Cluj, 4 goluri într-o repriză după 6 ani

CFR Cluj a avut o repriză de vis în meciul cu FC Argeș (6-0), marcând de 4 ori în prima repriză.

Formația lui Dan Petrescu își continuă drumul spre un nou titlu în Liga 1 și a reușit o victorie categorică în meciul cu FC Argeș. Campioana a început tare meciul, iar la pauză conducea cu 4-0, grație golurilor marcate de  Păun (2), Deac (20), Manea (37) și Debeljuh (45).

Grație acestei performanțe, CFR Cluj și-a egalat o performanță stabilită în urmă cu 6 ani. Pe 18 aprilie 2016, în etapa a 7-a din play-out, CFR Cluj o învingea cu 6-0 pe FC Botoșani. Acela a fost ultimul meci în care CFR Cluj a marcat 4 goluri într-o repriză. Atunci, marcau Bud, în minutele 15 și 26 și Juan Carlos, în prelungirile primei reprize, în timp ce Nouvier și Lopez au marcat în repriza a doua.

Cum arăta CFR Cluj:  Marc - Tiago Lopes, Larie, Mureșan, Camora - Petrucci, Juan Carlos - Jakolis, Filipe Nascimento, Păun - Bud
Rezerve: Mincă, Tînc, Dani, Negruț, Nouvier, Cristian Lopez, Vitor Brun
Antrenor: Toni Conceicao

VIDEO Ionuț Rada: „Clar, CFR Cluj merită titlul!”

Ionuț Rada, 39 de ani, este de părere că CFR Cluj se va impune în duelul pentru campionat cu FCSB. Fost fundaș la ambele formații, Rada crede că trupa lui Dan Petrescu întâmpină finalul de sezon ca favorită la titlu. 

„ Uite că avansul de puncte pe care l-a avut CFR Cluj, unul ce părea mare la un moment dat, nu a fost chiar atât de mare. Fie din interior, problemele financiare, fie din exterior, jocul rivalei și războiul psihologic, logic, al celor de la FCSB, s-a pierdut ecartul. Pentru mine e un mare semn de întrebare cum CFR Cluj a permis acest lucru, având în vedere experiența. 



În continuare, cred că tot CFR Cluj e favorită la titlu. Dacă va pierde campionatul, va fi rău financiar pentru grupare! CFR Cluj e singura echipă care poate pierde campionatul. Dacă va fi să câștige FCSB sau chiar Craiova, atunci va fi pentru că ardelenii au pierdut lupta”

Citește și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
valuerecord
valuerecord  •  07 Mai 2022, 23:56

faliment

c23665
c23665  •  07 Mai 2022, 23:32
Postat de dudelange_mon_amour pe 07 Mai 2022, 23:28

***

Piciule, omenia s-a jucat la Ovidiu! Si se reediteaza maine la Craiova!! A spus clar Becali că are o conventie cu Rotaru!!!

dudelange_mon_amour
dudelange_mon_amour  •  07 Mai 2022, 23:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează