FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1 // Marius Croitoru recunoaște: „CFR ne-a predat o lecție de fotbal! Ce să fac? Să intru eu în poartă?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 23:12

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a comentat înfrângerea neverosimilă suferită de moldoveni pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-4. 

„Multe nu sunt de spus, e o lecție pentru noi. Prima repriză a fost la mâna CFR-ului. La cald, putem găsi mulți vinovați, dar a fost o lecție de fotbal predată de CFR. Să fim bărbați nu doar când câștigăm, ci și în aceste momente. Mi-am dorit victoria, dar CFR a fost mult mai puternică în acest meci. E o lecție, iar bărbații adevărați vor învăța. 

Controlam jocul în prima parte, dar am primit două goluri în cinci minute. Ce să fac? Să intru eu în poartă? Am pierdut cu acești jucători, dar tot eu am câștigat meciuri cu acești jucători”, a declarat Marius Croitoru, la TV Telekom Sport. 

„Am întâlnit o echipă bună, care a marcat aproape din toate șansele avute. CFR nu ne-a iertat. E un duș rece meritat” - Cătălin Golofca, mijlocaș FC Botoșani

Vezi și: 

VIDEO Campioana a răzbunat cu Botoșani ratările din turul cu Slavia și speră acum la un nou miracol în returul de la Praga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  25 August 2019, 14:40

Sper ca Botosani sa-si revina dupa aceasta infrangere. Oricum ei merita playoff-ul, spre deosebire de FC Jiji

100002473541087
Danut Ognean  •  25 August 2019, 11:51
Postat de corectu pe 25 August 2019, 07:52

Rușine Botoșani.De ce cu Steaua ați jucat altfel? Cu ei s-a putut,cu CFR-ul nu.

findca fcsbeul tau nu are jucatori de talia celor de la cfr asa ca gura mica fcsbelule!deseara fcsbeul o sa ia bataie si la medias!ha ha ha!fortza gaz metan!fortza cfr

archibald
archibald  •  25 August 2019, 10:20

Serios? Satelitul eFSieSBi- ului se preda in fata Clujului? Ati căpiat *** si nu mai vedeti realitatea! Iftime *** si nu stie cum sa se justifice in fata "preaînaltului" din Pipera si voi aberati despre blaturi! O mila-mi este de voi si sper sa-mi fie mila si mai mare incepand de JOI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează