FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1 // Păun e omul începutului de campionat pentru CFR Cluj, contribuind la 8 din cele 18 goluri reușite de clujeni

Articol de , - Publicat luni, 26 august 2019 11:20

CFR a făcut spectacol cu FC Botoșani înaintea meciului cu Slavia Praga din manșa retur a play-off-ului pentru accederea în grupele Champions League. "A fost o lecție de fotbal pe care CFR ne-a predat-o", a spus Marius Croitoru.

"CFR este o forță în România și nu e ușor să-i faci față", l-a completat și Cătălin Golofa. Cei de la Botoșani au început tare meciul din Gruia, au avut trei ocazii imense, dar clujenii au marcat trei goluri în 37 de minute, la primele trei mari ocazii pe care le-au avut.

Chiar dacă Ciprian Deac a fost omul meciului, cu două goluri și-o pasă de gol, alt fotbalist din lotul campioanei este jucătorul începutului de sezon. Adrian Păun a contribuit la 8 goluri din cele 18 reușite de clujeni în actualul sezon de L1. A marcat și-acum, ajungând la cota patru reușite, pe lângă cele trei pase decisive și un penalty scos!

"Păun e într-o formă extraordinară și ne ajută de fiecare dată când intră pe teren", spune Dan Petrescu.

Performanțele lui Păun în acest sezon

MeciCe-a făcutNota GSP
Clinceni - CFR 1-42 pase8
Chindia - CFR 1-4gol8
CFR - Hermannstadt 3-0gol7
Sepsi - CFR 1-1gol7
CFR - Botoșani 4-1gol, pasă, penalty scos8

Motivat cu banderola de căpitan

Mijlocașul campioanei a primit încredere de la "Bursuc" în acest start de sezon, i-a fost oferit banderola de căpitan, iar motivația a fost și mai mare. "Mă bucur că reuşesc să îmi ajut echipa cu goluri şi cu pase. Încrederea este cea mai importantă. Am primit încredere de la Mister... şi cu banderola. În multe meciuri m-a responsabilizat şi mi-a dat încredere. Muncesc la antrenament şi încerc să o fac cât mai bine pe teren şi mă bucur că îmi iese şi în meciurile pe care le avem", a declarat ieri Adiță.

Chiar dacă în Champions League nu e titular, Păun speră într-o calificare în grupele Champions League. "Sper şi cred în această minune, că se poate întâmpla, pentru că am arătat-o şi la Celtic, în faţa atâtor mii de oameni. Puterea grupului cred că face diferenţa în astfel de meciuri, dorinţă cred că nu mai este nevoie să spun că avem cu toţii, sper să ne întoarcem de acolo cu o calificare în Champions League. Vreau ca de data aceasta norocul să fie de partea noastră, cu inspiraţia de moment, şi sper să ne calificăm", a mai spus mijlocașul de 24 de ani.

"Dacă va fi să fie o convocare la echipa națională pentru meciurile cu Spania și Malta, vă daţi seama că m-aş bucura enorm de mult. Dar acum gândurile mele sunt pentru meciurile cu Slavia"
Adrian Păun, mijlocaș CFR Cluj

Petrescu l-a propus la națională

După meciurile bune făcute la CFR, Dan Petrescu i-a transmis un mesaj selecționerului Cosmin Contra: "Poate are ochi și pentru Păun! E căpitanul echipei". Basarab Panduru, expert Telekom Sport, a râs la auzul declarației și l-a ironizat pe Petrescu. "Păun, până anii trecuţi, juca baseball, adică atingea mingea de 2-3 ori pe meci. Acum joacă fotbal, e periculos, face ce trebuie să facă un jucător care vrea să ajungă la naţională, dar nu sunt de acord că e jucător de echipa naţională. Este jucătorul bun din echipa de rezerve şi nu ai cum să îl iei la echipa naţională. Cum să îl ia la naţională pe unul de la echipa de rezerve?", a comentat Panduru. 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  26 August 2019, 17:21

la clinceni !

cfrinho
cfrinho  •  26 August 2019, 12:52
Postat de vladutz13 pe 26 August 2019, 12:00

Hm, totusi este de fapt rezerva la CFR...

Sa stii ca la momentul actual a fi rezerva la CFR este o onoare.

observator_federal
observator_federal  •  26 August 2019, 12:24

Of, unde sunt titlurile de altă dată gen ”Gigi Becali a pus ochii pe un jucător” sau ”Gigi Becali a făcut în direct o ofertă la TV” sau ”Gigi Becali, ofertă de ultimă oră pentru un jucător de națională de la” etc.? și evident ar fi urmat o întrebare directă din partea unei reporterițe la interviurile de după meciuri, despre felul în care fotbalistul în cauză privește interesul manifestat de Gigi... Ce greu ne va fi fără competentele păreri ale lui Gigi despre fotbaliști (și valoarea lor pe piață), dar și mai greu le va fi celor din massmedia... Apropo, massmedia gigistă încotro?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează