FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 3-1

Dan Petrescu, elogii pentru un jucător: „Cu el în echipă, e posibil orice” + Ce spune despre avansul față de FCSB

Dan Petrescu / Sursă foto: Arhivă GSP
Dan Petrescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 23:21 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 23:37

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a ținut să-l laude pe Ciprian Deac, autor al unui supergol în victoria cu CFR Cluj, scor 3-1.

Reticent, de obicei, în a-și lăuda jucătorii, Dan Petrescu a făcut o excepție, ridicându-l în slăvi pe Ciprian Deac pentru execuția care i-a adus campioanei prima victorie din play-off.

Dan Petrescu: „Cu Deac în echipă, e posibil orice”

„Un meci e câștigat de toată echipa. FC Voluntari a arătat bine, ca întotdeauna. Ne-au surprins în prima repriză pe niște contraatacuri foarte rapide. 

Am făcut o gafă mare, prin Susic, dar reacția noastră a fost extraordinară. Nu e ușor să dai gol după ce ești egalat. Dar dacă-l ai în echipă pe Deac, e posibil orice! La 1-1, s-ar fi putut întâmpla orice. Dacă nu dădea gol Deac, cine știe ce s-ar fi putut întâmpla.

Cred că e o victorie meritată. Oricum, vor fi grele toate meciurile noastre din play-off”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Am căzut puțin după golul lor, mi-am spus că doar o execuție spectaculoasă ne putea salva. Ceea ce s-a și întâmplat. Sincer, eu n-am mai crezut, la 1-1, că putem să câștigăm.

- Ciprian Deac, CFR Cluj

Dan Petrescu, după ce s-a distanțat la 10 puncte de FCSB: „Nu e deloc o diferență mare”

CFR Cluj are 10 puncte avans față de FCSB, roș-albaștrii având un meci în minus. Întrebat despre șansele la titlu, Dan Petrescu a răspuns în stilu-i caracteristic: 

„Nu e nicio diferență mare (n.r - de puncte)! Dacă FCSB și Craiova câștigă toate meciurile, nu știm ce se va întâmpla! Iar ele pot să câștige toate meciurile, au echipe foarte bune”, a spus„ Bursucul”. 

VIDEO Acționarul lui CFR Cluj dezminte zvonurile: „S-au plătit salariile!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Deac, incisiv după ce a salvat-o pe CFR Cluj: „Niciodată n-a fost atât de rău! E cel mai mare adversar al nostru”

VIDEO Salvați de magia lui Deac! CFR o învinge pe FC Voluntari și se distanțează la 10 puncte de FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  13 Martie 2022, 08:33
Postat de Alexandru Chis pe 13 Martie 2022, 07:44

Perversitate, numele tau este CFR Cluj! Va mai amintiti "cadoul facut" de clujeni? Cum, l-ati uitat? "Repatrierea fiului ratacitor"! Iata ca a venit vremea decontarii! Cum prin ce? Prin pincte in play-of! Conform principiului "vara se cumpara sanie iar iarna puncte pretioase... Clujul a antamat puncte "de aur" de la... nasul! Chiar daca "nasul" nu este altul, Volunariul si-a achitat plata!

Pacat ca nu mai e boto in "pleiof",sa faca si ciobanul o cumetrie..cum ne ar explica moldoveanul,dupa a 29 a infrangere in serie,cu ciobanul ca el s a mobilizat si ca si de data asta si au dorit mult victoria,dar un sir incredibil de ghinioane a dus la o nou infrangere,,dar next time..ei,uite ca viata i a dat o perversa si nu mai poate face cumetrii cu ciobanul.

carol_k
carol_k  •  13 Martie 2022, 08:32

Stie Dan ceva, dar nu poate vorbi mai mult.

donqhote
donqhote  •  13 Martie 2022, 08:29

ati gresit clasamentul, ziaristilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close