FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR Cluj - FCSB 0-0 // Note GSP: nici măcar un fotbalist de 7 în derby-ul de titlu! Un stelist a luat nota 3

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 08:00

CFR Cluj și FCSB au remizat, 0-0, în derby-ul de titlu din etapa a 5-a din play-off. Spectacolul a lipsit cu desăvârșire, la fel și șuturile pe poartă.

Cel mai slab jucător de pe teren, în opinia Gazetei Sporturilor, a fost  Florinel Coman, omul meciului din etapa trecută cu Sepsi, scor 2-0. De această dată, cel poreclit „Mbappe” n-a ieșit cu nimic în evidență și a primit nota 3 din partea reporterului GSP prezent în Gruia. Coman a fost schimbat în minutul 70 cu Olimpiu Moruțan.

Și la duelul antrenorilor perdantul vine tot din tabăra roș-albastră. Mihai Teja a fost notat cu 5, în timp ce Dan Petrescu a primit nota 6.

Singurii evidențiați ai acestui joc au fost arbitrii Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Mircea Orbuleț, care au primit nota 7, cea mai mare de pe teren.

caseta meciului

note

cifrele meciului

cifre

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Dan Petrescu, atacuri la final: „Înainte să vin eu aici, echipa câștiga cu noroc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (22)
292273311698430
Florin Dumitrescu  •  15 Aprilie 2019, 12:52

Făcătură văzută și de pe luna .Rușine

observator_federal
observator_federal  •  15 Aprilie 2019, 12:00
Postat de whiteredarad pe 15 Aprilie 2019, 11:10

Omule, exista Dinamo Bucuresti, Zagreb, Minsk,etc. , toate cu culori alb-rosu. Care e problema ta ? . Problema ar fi daca se foloseste "stema" unui club, nu numele si culorile, cu , aceasta poti insela la marketing. Ca FCSB are ( multi ) suporteri care striga .."Hai Steaua !" ? Ce poti sa lefaci ? Ei asta cred, justitia romana nu ii poate convinge ca e dreapta.Pai ce echipa joaca -fara -intrerupere- in prima liga, nu FCSB , care are continuitate in prima liga ? Ca unii si-ar dori, din nou "echipa Armatei" o entitate anacronica, ( Minister de Aparare cu echipa privata de fotbal e si de ras...dar si de plans ) intr-o tara normala este altceva.

Nu-i poți disculpa tu (ești avocat, cumva?) pe cei care din poziții publice, cu atribuții specifice de informare corectă și educare a publicului, promovează asiduu echipa patronului din Pipera cu simbolurile și palmaresul adevăratei Steaua, încălcând în mod voit hotărâri luate în justiție...

daniaania
daniaania  •  15 Aprilie 2019, 11:54

Pacat ca CFR nu reusit victoria, fcsb era de batut aseara. La vara vor mai aduce jucatori pt. EL. Campionatul este tinta lui DP, indiferent cum joaca.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează