FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 » VIDEO Dan Petrescu, confuz la conferința de presă: „Ce facem dacă nu e nimeni aici?!” + „Ăștia de la FCSB au avut înainte, noi de ce nu?”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 09:56

CFR CLUJ - FCSB 1-0 » Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul clujenilor, a oferit un moment haios la conferința de presă care a avut loc după finalul partidei cu roș-albaștrii.

„Bursucul” a fost surprins de faptul că în fața sa nu s-a aflat niciun jurnalist. De asemenea, tehnicianul a întrebat ofițerul de presă de ce el nu a avut o conferință înaintea derby-ului cu FCSB.

„Păi, ce mai facem dacă nu e nimeni aici? Nu înțeleg. Așa fac toți, la toate meciurile? Dar înainte de meci de ce n-am avut conferință? Că înainte ăștia de la FCSB au avut. Mai bine facem și noi, mai zic și eu ceva”, a spus Petrescu.

Jurnaliștii nu mai participă momentan la conferințele de presă ale echipelor din Liga 1, ca măsură de combatere a răspândirii coronavirusului.

Dan Petrescu, amintiri similare din China :)

În urmă cu aproape un an, Petrescu a rememorat perioada din China și le-a dezvăluit jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de după meciul CFR Cluj - Botoșani 4-1 faptul că, după unele meciuri, „Bursucul” vorbea singur, niciun jurnalist chinez nefiind interesat de ceea ce avea tehnicianul să transmită.

„E bine, sunteți 4. Eu în China n-aveam pe nimeni la conferință. Întrebam «Ce facem?» și îmi spuneau să vorbesc singur, pentru o televiziune. Când aveam meciuri acasă, îmi puneau o întrebare”

Dan Petrescu în august 2019

VIDEO Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 1-0: „Nu terminăm în primele trei dacă vom continua așa”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali și Cristi Borcea, dialog spectaculos la TV: „Prea umblai la butoane” vs. „Dădea bani adversarilor noștri” » Ce farse și-au făcut la telefon

Mario Camora, moment comic cu fiul său » I-a făcut cronica după meciul cu FCSB: „A bătut CFR, gol din corner” :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  15 Iunie 2020, 12:23

Nu era Nimeni prin zona?! Dar unde era Vintila?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează