FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // FOTO Cum s-a prezentat galeria roș-albaștrilor la primul meci după ce Peluza Nord și-a anunțat revenirea

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 18:28

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Fotbaliștii lui Bogdan Vintilă au fost însoțiți la derby-ul de la Cluj de o galerie extrem de gălăgioasă, care a dominat fondul sonor în unele momente ale meciului.  

Cei aproximativ 500 de ultrași ai roș-albaștrilor prezenți în „Gruia” au cântat vechi cântece de galerie de-ale Stelei, dar și injurii la adresa marii rivale Dinamo. 

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // FOTO Cum s-a prezentat galeria roș-albaștrilor la primul meci după ce Peluza Nord și-a anunțat revenirea

Totuși, în sectorul oaspeților nu au fost prezenți membri din „Peluza Nord”, grupare care și-a anunțat revenirea alături de echipa lui Gigi Becali. Toți cei care au făcut deplasarea la Cluj au fost componenți ai „Peluzei Roș-Albastre”, nucleul de ultrași care a susținut FCSB după conflictul identitar dintre Becali și CSA Steaua.

Peluza Nord revine la meciul cu Dinamo

Facțiunea condusă de Gheorghe Mustață își va face come-back-ul la meciul cu Dinamo, programat pe 16 februarie.

Mustață a fost eliberat recent, după ce a petrecut 6 ani în închisoare. El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

+19 FOTO

Vezi și: 

Ilie Dumitrescu, necruțător cu vedetele de la FCSB: „Parcă erau o echipă de juniori” » Explică de ce a câștigat CFR meciul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
alex_1973
alex_1973  •  04 Februarie 2020, 11:05

Peluza Nord nu vine la meciurile FCSB ului.Vin decat cativa insi care or sa fie platiti..Mustata nu reprezinta Peluza Nord.

alex_1973
alex_1973  •  04 Februarie 2020, 11:03

Sa ne spuna *** ce salariu are intherlopul pentru a strange o galerie.Ca aceasta galerie nu are treaba cu Peluza Nord este alta treaba.De unde si pana unde asociati Peluza Nord cu acest intherlop pus cu forta sef de catre Gig.i in trecut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Februarie 2020, 10:15

bravo , bãieti ! pãcat c-ati plecat suparati dupã meci.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează