FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali, atac la Bogdan Vintilă? „Dan Petrescu e antrenor. El a câștigat meciul”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 13:53

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul vicecampioanei României, l-a lăudat pe Dan Petrescu, tehnicianul „feroviarilor”, după derby-ul disputat aseară.

Dan Petrescu e antrenor și a câștigat meciul. Noi nu am avut un șut pe poartă și asta e grav. Am avut mari slăbiciuni. N-am avut niciun jucător agresiv care să recupereze mingea.

Trebuia să avem doi, trei jucători agresivi, ne trebuie bărbăție în astfel de meciuri. Nu s-a greșit la o singură fază. Noi n-am avut un șut pe poartă și asta e grija mea”, a declarat Becali, la ProX.

„Oaidă și Moruțan tremurau. Nedelcu e Maradona, pasează din prima, se vrea mare fotbalist. Nu poți să câștigi așa. Nu-mi fac praf jucătorii, eu spun adevărul. Moruțane, îți iei mașină de 100.000 de euro? Din cauza asta n-a jucat fotbal. E vorba de caracterul lor.

Cred că Vintilă a făcut echipa greșit. Mă refer la titularizarea lui Momcilovic, dar și la cei trei mijlocași. El mi-a spus echipa, am fost de acord cu el, deci e și vina mea.

Trebuia să avem jucători de război în teren, noi l-am avut pe Moruțan, care s-a învârtit ca un titiriez, l-am avut pe Nedelcu, un fotbalist cu impresii. Moruțan să mai stea o tură. La revedere, pe teren nu mai intră. Moruțane, aveam pretenții de la tine, dar du-te și plimbă-te cu mașina și mai stai puțin pe bancă!” - Gigi Becali, finanțator FCSB

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte"

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Mihai Stoica a găsit explicațiile eșecului: „Asta pentru specialiștii care dețin adevărul absolut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
133313761445444
Oprea Frangulea  •  04 Februarie 2020, 09:34

Vintila s-ar pute s-a nu mai prinda toate meciurile pana la sfarsitul campionatului ca antrenor la fcsb.Are grija de el marele mananger MM s-a il faca pierdut pe drum.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  03 Februarie 2020, 17:22

Becali emite bazaconii ca aproape de fiecare data când vorbește despre fotbal! Cine a făcut marile transferuri: oaida, morutan, nedelcu și alții prea mulți? Cine insista sa joace o *** ca oaida? Cine nu a fost in stare de doi ani sa aducă um fundaș central decent și se tot cârpește pe postul asta? Cine a dat afara 3 atacanți (slabi adevărat!) și a rămas doar in bizonul *** ? Răspuns simplu Becali, in niciun caz Vintila, care are și el vina lui in alcătuirea echipei, in jocul haotic și schimbările greșite făcute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  03 Februarie 2020, 16:22

În fiecare lună în mintea unora CFR dă faliment.Până acuma doar rezultate pozitive în fotbal.La total din 2004 de la promovare.E singura echipă din provincie după revoluție care e pe plus la toate capitolele și cu trofee câștigate și în activitate.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează