FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // VIDEO Damjan Djokovic și Mario Camora, concluzii după triumful din derby: „Dan Petrescu mereu ne transmite acest lucru”

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 23:45

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Damjan Djokovic (29 de ani) și Mario Camora (33 de ani), doi dintre cei mai experimnentați jucători de la CFR Cluj, au vorbit despre victoria din derby-ul cu FCSB, 1-0. 

„E bine că am început anul cu victorie, nu mai câștigaserăm cu ei de câțiva ani. Estetic, meciul nu a arătat foarte bine, dar nici terenul nu ne-a ajutat. 

Mereu e frumos să joci un derby contra FCSB-ului și e important că am învins o contracandidată. Toată lumea a avut chef de joc, am arătat acest lucru”, a spus Damjan Djokovic, la zona mixtă. 

VIDEO // Damjan Djokovic, concluzii după victoria cu FCSB

VIDEO // Mario Camora: „Dan Petrescu ne spune mereu să luptăm”

„Era important să câștigăm acest meci și cred că meritam victoria. Meciul a arătat precum unul pentru titlu, ambele echipe au arătat atitudine. A fost un meci frumos, agresiv. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, doar așa putem câștiga titlul.  

Dan Petrescu ne spune mereu să luptăm, iar echipa a dat un răspuns foarte bun azi”, a declarat fundașul portughez, imediat după finalul meciului. 

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // VIDEO EXCLUSIV Oficialii campioanei vin cu o veste proastă: „Nu se va schimba nimic până la meciul cu Sevilla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează