FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

VIDEO Încă un moment controversat din CFR Cluj - FCSB, cu Kovacs în prim-plan: „Uită-te cât dispreţ există în acel gest! Nu se poate”

Arbitrul Istvan Kovacs (36 de ani) a fost în centrul atenției la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 2-0. FOTO: Captură @Look Sport+
Arbitrul Istvan Kovacs (36 de ani) a fost în centrul atenției la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 2-0. FOTO: Captură @Look Sport+

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 20:37 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 21:33

Arbitrul Istvan Kovacs (36 de ani) a fost în centrul atenției la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 2-0. 

FCSB s-a considerat nedreptățită de arbitrajul lui Istvan Kovacs. Bucureștenii au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 2, la un henț comis de Mario Camora. Nu a fost singurul aspect criticat în legătură cu „centralul” din Carei. Atitudinea cu care tratează fotbaliștii a fost adusă din nou în discuție. 

Dennis Man, muștruluit de Istvan Kovacs în CFR Cluj - FCSB?

În minutul 65 al partidei din Gruia, Dennis Man a cerut un cartonaș galben pentru Djokovic, pentru un fault comis asupra lui Darius Olaru. Conform celor de la Look Sport, arbitrul i-ar fi spus căpitanului celor de la FCSB: „Cine ești tu, mă, să vorbești așa cum mine?!”. 

De pe margine, Toni Petrea, ar fi reacționat imediat: „E căpitanul echipei. Dacă el nu are voie să vorbească, atunci cine?”.

VIDEO. Momentul în care Look Sport susține că Istvan Kovacs îi răspunde lui Dennis Man

Istvan Kovacs, criticat de Andrei Vochin

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost vizibil deranjat de atitudinea lui Istvan Kovacs. 

„Dar cine este el ca să nu i se vorbească aşa?! În primul rând trebuie să ştim ce a vorbit Man. Dar indiferent, cine eşti tu... Dacă era Beckenbauer avea voie să spună, nu?!, după perceptele lui morale. Cine eşti bă tu, să îmi vorbeşti tu mie!? «Dar cine eşti, mă, tu?» Tu când arbitrezi, eşti un angajat care trebuie să faci o treabă. 

De ce ridic puţin tonul şi sunt nemulţumit... să vă uitaţi la faza penalty-ului pe care îl dictează celor de la CFR. Vine un grup de jucători de la FCSB spre el. Uitaţi-vă la gestul din mână pe care îl face! Uită-te cât dispreţ există în acel gest cu mâna, de «dă-te mai încolo!» Nu se poate să procedezi aşa, indiferent cine ai fi şi unde ai ajuns tu, ca arbitru, la nivel european”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport. 

Dar nu ne arăta nouă cine sunteţi voi, domnilor arbitri, că vedem şi după ce vă lăsaţi de meserie, cum puneţi problema peste tot. Arbitrul nu este buricul pământului. Fotbalul este jucat de jucători şi este făcut de antrenori. Ăştia sunt oamenii principali din fotbal. 
- Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Ion Crăciunescu spune că FCSB nu ar fi meritat penalty la hențul lui Camora » Explicația fostului arbitru: „E fault în atac”

FCSB, criticată după prestația cu CFR Cluj: „În prima repriză nu a avut nici o măcar jumătate de ocazie! Nu poate domina CFR sau Craiova în deplasare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1594919290584499
Romica Marcut  •  15 Decembrie 2020, 13:55

*** nu mai aveti de ce sa mai scrieti. De penalty ul care l a primit fcsb cand s a infipt ala in gazon nimic baieti asa repede a ti epuizat subiectul asa va ti nascut si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  15 Decembrie 2020, 11:29

Se exagerează cu atitudinea arbitrului. Din ce s-a văzut pe teren a fost o atmosfera tensionata. Ce trebuia sa facă arbitrul când atât jucătorii CFR-ului cât și cei de la Fcsb protestau la fiecare fază??? Trebuia sa tina sub control meciul. Nu trebuia sa permită orice ingerinte la deciziile luate. Problema e ca a dat 3 cartonase galbene pentru proteste jucătorilor CFR-ului, pe când Man si compania nu au primit galbene pentru proteste. Poate ca era alta situația lor dacă erau îngălbeniți de arbitru, poate erau suspendați în meciul cu CSU Craiova

10156661614577582
Mircea Rusu  •  15 Decembrie 2020, 10:25

mai oamenilor nu va lasati influentati de ziaristii lui pESTe sau dupa *** Cititi regululile cand nu se acorda hentz in careu Simplu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează