FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

CFR CLUJ - FCSB 2-0. Toni Petrea, „la cald”: „Sunt prea supărat ca să vorbesc! E dureros ce s-a întâmplat”

CFR Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în capul de afiș al rundei cu numărul 13 din Liga 1. La finalul confruntării, Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit declarații. +23   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în capul de afiș al rundei cu numărul 13 din Liga 1. La finalul confruntării, Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit declarații.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 23:04 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 23:23

CFR Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în capul de afiș al rundei cu numărul 13 din Liga 1. La finalul confruntării, Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit declarații.

Programul + rezultatele rundei #13 din Liga 1

E o înfrângere dureroasă. Am controlat jocul în cea mai mare parte. Experiența celor de la CFR și-a spus cuvântul. E un sentiment neplăcut, trebuie să trecem repede peste acest moment. Mai avem două meciuri din acest an din care trebuie să obținem 6 puncte. 

Eu nu vreau să vorbesc despre arbitraj, îi las pe cei care sunt în măsură. Sunt prea supărat să deschid acest subiect. Să decidă cine trebuie. 

Perioada lui Coman de inactivitate se vede. Calitatea lui nu poate fi pusă la îndoială, mai are de muncit însă. La golul doi, a fost o lipsă de comunicare. E o greșeală care se întâmplă în timpul jocului. Apoi, n-am mai avut puterea să revenim”, a declarat Petrea.

FCSB a suferit în Gruia prima înfrângere după 7 victorii consecutive în Liga 1 și poate pierde fotoliul de lider la finalul rundei, dacă Craiova o va învinge luni pe UTA.

„A fost un meci greu, împotriva unei echipe care a jucat cu minge lungă. Dar am avut un penalty în primele minute, la hențul lui Camora. Trebuie să mă mai antrenez, încă nu sunt la 100%. Cu toții trebuie să ne gândim acum la următorul meci și să ștergem cu buretele acest rezultat”
 Florinel Coman

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB 2-0

+19 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB 2-0:

Cum a judecat Istvan Kovacs 3 faze cruciale în prima repriză » Două faze clare de penalty + un posibil „roșu”

Vocile Gazetei » Derby-ul CFR Cluj - FCSB, comentat live pe GSP de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  14 Decembrie 2020, 17:37
Postat de pescarul_amator pe 14 Decembrie 2020, 09:36

cat ma bucura frustrarea voastra! tavaliti-va in chinuri in continuare, e un spectacol minunat***

bine de stiut.. hatere mic .. mie imi plac oamenii ca tine .. astia de se victimizeaza crybaby ... sindromul ala de dinamovist .. cand tu esti neputincios .. si nu poti face nimic ...si te bucuri de sucesul altora .. Ex. Dinamo se pregatea sa joace in CL si steaua se batea pt trofeul Europa League .. I love You M`Boro :)) i love you real madrid .. etc etc .. bine ca ati jucat cu steaua si ati castigat .. ca prea mari se dadeau :)))))))))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  14 Decembrie 2020, 17:31

balaureee.. uita`te mai bine cum a castigat cfr 3 campionate .. nici unul pe teren ... marea campioana .... a trebuit sa intoarca fundul celelalte echipe sa castige si amaratii ... va astept sa aduceti puncte sa jucam in CL ... ca pana acum ati profitat de pe urma stelei .. tot spuneti ca voi sunteti mai buni ... dar e greu prin uefa !! sa va spuna astia de la rapid .. ca ei au fost pe acolo ... voi ? profitori .. ati jucat in locul altora si ati facut totul praf .. de la anul Cupa Confederatiilor !! Steaua ca sa joace prin europa a trecut prin toate tururile de calificare ? CFR ? direct in cl 8 meciuri descalificati 1 meci in europa si inapoi acasa ca e frumos sa te uiti la fcsb care de cele mai multe ori desi aveam in plus muulte meciuri .. tot ultimii ramaneam in europa ;) Aici in ro unde statul iti vinde un lucru si dupa ti`l fura ne putem pacali .. dar fotbalul mare e in afara ... si *** e mic rau de tot ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balaur
balaur  •  14 Decembrie 2020, 16:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează