FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

EXCLUSIV Analiză devastatoare în direct, după CFR Cluj - FCSB: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dar atât!”

CFR Cluj - FCSB 4-1 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +11   FOTO
CFR Cluj - FCSB 4-1 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 07:51 / Actualizat luni, 30 august 2021 10:02

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, în direct la GSP Live, umilința suferită de FCSB pe terenul lui CFR Cluj (1-4).

Dumitru Dragomir afirmă răspicat că nu Gigi Becali e vinovat pentru jocul modest al roș-albaștrilor, fostul șef al LPF fiind de părere că nivelul actual al lotului roș-albaștrilor e unul mediocru. „Oracolul” îi sugerează patronului de la FCSB să facă urgent două transferuri și-l recomandă roș-albaștrilor pe dinamovistul Deian Sorescu.

Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!
CFR CLUJ - FCSB 4-1
Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

Dumitru Dragomir: „Îi va fi greu lui Edi Iordănescu să facă o echipă competitivă”

„Eu tot insist pe ideea că nu antrenorul principal Gigi Becali e vinovat, ci valoarea lotului. Oameni buni, nu Becali e vinovat! În afară de 2-3 jucători, ceilalți sunt lipsiți de experiență și joacă haotic. Părerea mea e că Iordănescu ar putea să facă o echipă bună pentru locurile 5-6, dar nu mai sus. Înfrângerea cu Rapid n-a fost întâmplătoare, cum nu e nici locul din clasament.

E grav când un puști de 18 ani e cel mai bun jucător de la Steaua (n.r. FCSB). În afară de Tănase, nimeni nu joacă ce trebuie! Nimeni, absolut nimeni. FCSB n-are la mijlocul terenului un fotbalist cu clarviziune. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Radunovic, fundașul stânga. N-am înțeles de ce l-a schimbat. Restul au jucat haotic, îi va fi greu lui Edi să facă o echipă competitivă.

Jucătorii FCSB-ului nu fug, rețineți! A depășit cineva de la ei 10.000 de metri alergați? Eu n-am văzut asemenea haos la o echipă. Sunt niște spații între compartimente cum eu n-am văzut nici la Divizia C. Se întâmplă ceva, ar trebui să mai ia un jucător sau doi. Să-l ia pe Sorescu, obligatoriu, și să facă rost de un mijlocaș cu stăpânire și clarviziune. La ce capacitate de efort are, Sorescu e un fenomen”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FCSB 4-1

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Edi Iordănescu își critică jucătorii, după rușinea care a dus-o pe FCSB la 12 puncte de CFR Cluj: „Scuze! Cu talentul nu luăm titlul”

Veste groaznică pentru FCSB și echipa națională: s-a „rupt” și Florin Tănase + în pericol pentru națională?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
corectu
corectu  •  30 August 2021, 15:19

Mitică prea e băgat în seamă.Are o părere prea bună despre el.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  30 August 2021, 13:34

Nea Mitică e cu *** maximă! Nu Jiji e vinovat ca FCSB are lotul subtire!! Păi nu Jiji a vîndut jucatorii cei mai buni? Man ,Morutan? Coman e accidentat, Tănase la fel fu accidentat aseara? Îl ține pe incapabilul ăla de Vlad sa le mănînce meci de meci? În speranța ca-l va vinde vreodata cu minim cîștig? Păi bă Jiji deja ți-a cauzat mare gaură cînd te-a scos din grupele UEFA -Vlad ăsta. Gaura pe care no vei scoate niciodata cu vînzarea lui Vlad. Daca l-oi vinde vreodata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radumatei
radumatei  •  30 August 2021, 13:02

Fraerii din Anglia îi aduc pe niște neica-nimeni gen Carragher, Lineker, Gary Neville ca să aburească poporul cu „analizele” lor de doi bani. Noi aicișa la templul jurnalismului sportiv de la ghesepe îl avem pe însuși nea Mitică, îi bagi o fisă și îți desființează pe oricine, ai material o săptămână.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează